Bookmarks

FlatOut 2

Alternativni nazivi: FlatOut 2

Igra FlatOut 2 je kompjuter igra o utrke online. Ova igra je stekao reputaciju ne gori od prvog dijela. Igra ima reputaciju FlatOut2 najrazornijih Racing širom svijeta.

Igra FlatOut 2 možete preuzeti na zvaničnom sajtu igre, ili na bilo koji drugi site koji nudi ovaj pristup. Osim toga Flataut 2, možete preuzeti preko bujica pred ovim pred-postavke u programu za preuzimanje bujica.

Možete se registrovati online besplatno FlatOut 2. Da bi se registrovali u FlatOut 2 morate navesti:

1) vašu e-mail adresu.

2) ime i lozinku.

Međutim, treba napomenuti da je ova igra nije besplatan i može se kupiti ne samo kroz službenoj web stranici, ali i putem online trgovine u Beachwood.

Prije početka reprodukcije, proverite Pro igra

FlatOut 2 video. Evo, za sebe, možete pronaći korisne informacije o igri.

U igri FlatOut 2 ćete igrati u najneobičnijih rute, koji su puni rizika, prekrasne pejzaže, dinamičkih objekata, i razne interaktivne zone. Subjekti ovoj igri - to je brutalna i agresivna vožnja, što je izvan moći slabe.

U Flataut 2 Vi ćete igrati protiv sedam protivnika, od kojih svaki ima svoje metode, parametri i stilu vožnje.

Nije svaki igrač priliku doći do cilja, igrač može biti izgubljen od čvrstog diska, a to će se oduzeti od ceste do mrtvačka kola.

Zbog svojih fizičkih modela u igri FlatOut 2 možete vidjeti sve štetu koju dobija igrač i auto tokom trke. To je razlog zašto ova igra se smatra jednim od najspektakularnijih u svijetu.

Igre Flataut 2 odlaze igrači su vozila za programere ne kao spektakularan, ali sada je sve promijenio. Dvanaest mini-igre FlatOut 2 ispunjen ovaj ekstremni i to je ovdje da ćete biti u mogućnosti da muči svog vozača za ono što je on zanemaruje sigurnosni pojas.

Možete odabrati jednu od načina igre, dvanaest mini-igara, ili novu verziju derbi.

In Game 2 Flataut ima i jednog igrača i multiplayer modove. Programeri se savjetuje da prođe prvu utakmicu u režimu jednog korisnika, da poboljšaju svoje vještine, a zatim pokrenuti multiplayer mod. Putem interneta, imate priliku da se natječu s najboljim igračima na svijetu za igru ​​FlatOut 2.

Značajke Flataut 2:

1) Nesreće i katastrofe će vam donijeti novac.

2) možete dobiti na Grand Prix za pobjedu u sedam kandidata.

3) Ogroman vozni park s različitim klasama.

4) novi pejzaž za Racing.

5) Sposobnost da dođu do kazne za vozače koji odlaze.

6) Do osam igrača u multiplayer modu preko interneta ili LAN-a.

Uđite u svijet FlatOut 2 - nevjerojatno luda trka. Poboljšati svoje vještine da osvoji konkurenciju i imaju ih za Grand Prix.

Pozovite svoje prijatelje u igru ​​za vas je još više uzbudljivo i neverovatno.

 

FlatOut 2