Bookmarks

FIFA World

Alternativni nazivi: FIFA World

Igra FIFA Svjetska ne treba uvod i pričama, tako da smo sigurni da mora da je čuo o tome, čak i ako ne navijač. Ovo je jedna od najboljih igara koje se vrši u mjeri kvalitativnog tipa, kada pogledate na to prvi put, najviše ne shvatajući, možete miješati sa ovaj prijevod igre. U ovoj igri možete učiniti kako bi organizirati Svjetsko prvenstvo ili Europsko prvenstvo, i pobijediti, naravno, je ekipa koja stvarno sviđa. & Nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; U principu, sve igre koje su razvili EA Sport imati konkurentnu prednost nad drugima zbog svoje bez premca grafike i odlične igre. & Nbsp; Ali igra FIFA World online vizualni dokaz. Kada pogledate na realnu sliku o igračima i lopta pokreta radionica, imate misli o tome što ste vlasnik pravi igrači i odlučiti za njih. Prije nego što je ova utakmica dozvoljeno samo za one koji imaju set-top box, ali ovaj put je stavljen na raspolaganje onima koji su već duže vremena želio okušati na Fifa, ali s obzirom na mogućnost, jer nije bilo ni set-top box. Dakle, radujte se igračima, sada možete igrati na vašem računaru.

Vi ćete biti u mogućnosti da se prijave za sudjelovanje u igri, to je samo igra sama u ovom trenutku u procesu beta testiranje. I baš u ovom trenutku igra glavnu modovi su moguća, kao što su:

- & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; UltimateTeam & ndash; U ovom režimu, igra je potpuno čitav igra samo u vašoj moći, a vođeni sudbina tim. U vašoj moći će moći da kupuju i prodaju različitih igrača. S obzirom na tržištu transfera je uvijek otvoren (u svakom trenutku) da svi imate priliku, ako ste spretni saznati više o svojim protivnicima. & Nbsp; Svaki tjedan, ovaj režim se ažurira i pokretanje raznih aplikacija za to. Ovaj način igre će vam pomoći da igraju na FIFA besplatno.

- & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; komanduje Liga & ndash; U ovom režimu, morat ćete platiti za jedan kredit za bilo koje igre. Ako ste osvojiti turnir ili konkurencije, onda postoji vjerojatnost da vam nadoknaditi svoj kredit. Uz frekvenciju gameplay, možete povećati iznos kredita bodovanja.

FIFA World registracija je potrebno jer je online igra. Kroz registracijom ćete biti u mogućnosti da se prijave da prisustvuju za testiranje i posjetite jedan od prvih odabranih najsretniji.

U početku registracije morat ćete odrediti privatnu e-mail u nizu, koja se nalazi na glavnoj stranici igre sajta. Kada je sve popuniti, kliknite na gumb i laquo; Pošalji & raquo;.

Ako niste prošli registraciju i napravite račun u sustavu podrijetla , zatim pažnju podnijeti obrazac za registraciju nakon punjenja da ćete & nbsp; igrati igru ​​FIFA. Za one koji već postoji račun u takvom sistemu će biti u stanju da odemo na utakmicu, jednostavno ukazujući, nadimak i tajni kod koji se odnosi na vaš račun.

Ova igra je prevedena na ruski, tako da je popunjavanje obrazaca, kao i sudjelovanje u budućnosti u gameplay neće biti teško. Jednostavno slijedite upute koje govore sistem i popunite u nizu.

, a zatim kliknite na gumb i laquo; up & raquo; i čekati trenutak kada administratorima igre se odlučite za gameplay.

FIFA World u igri dobijete različite komande, kao i sedmični tim u kojem strukture će biti određena od strane igrača, kao rezultat u tjednu (za njih će se tretirati igrač koji je postigao u tjednu u realnom vremenu).

& nbsp;

& nbsp;

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more