Bookmarks

Alternativni nazivi: Fifa 13, Fifa 2013, fifa 2013

Procesor: Core 2 Duo / Athlon X2 1. 8 GHz i iznad

RAM: 2 GB ili više

Grafička kartica: 256 MB memorije i više

Slobodan prostor na disku: 8 GB.

igre FIFA 13 - najnoviju verziju objavio popularne serije sportskih simulacija, i svake godine, programeri pokušavaju da dovedu u svoje nove dijete neke promjene, bez gubitka opšte duh serije. To nije izuzetak od pravila i FIFA 13. Glavni dio FIFA 13, PC verzija koja se razlikuje od konzole kolega nego se ponekad pogriješilo na razvoj EA Sports, dotakao završetak umjetne inteligencije i fizike motor jedinstven Impact Engine.

napad i obrana

Ovo humanizacija virtualnih fudbalera, što je utjecalo ne samo na izgled, već i psihološkim aspektima igre i gura mnoge ljubitelje serije da ide u dućan kupiti FIFA 13. Za vrijeme napada igrače u FIFA 13 ne liči roboti, i savršeno sposoban da pravi greške u programima i obrnuto, da pokažu liderstvo. Razmišljanje i prirodnije fudbalera - je glavna i najznačajnija razlika, što je igra FIFA 13 od svojih vršnjaka i direktne konkurente. Slične promjene su napravljene i akcije branitelji u FIFA 13, koji će igrati mnogo "humanije", gubi koncentraciju i omogućava više grešaka u dugoročnu sposobnost da pritisnete neprijatelja. Koncentracija i jačinu defanzivaca će morati zadržati koristeći čestih pohoda u logor neprijatelja, da im daju malo predaha.

Moždani udar i dribla

Zapanjujuće finti i sofisticirane varljiv pokreta - najživopisnijih deo fudbala i to bi bilo iznenađujuće ako igra FIFA 13 ne odražava ovaj aspekt igre broj jedan. Upravljanje finti u drugom dijelu igre je postao mnogo više raznolik i lakše implementirati, pa čak i FIFA 13, PC-verzija od kojih nikada nije lako kontrolirati bez upotrebe varljiva manevara gamepad, postao u ova komponenta je mnogo više demokratska. Sada igra FIFA 13 nudi vam sve mogućnosti kada dribla dva određena kombinacija ključ su s druge kontrole, a će se pojaviti na terenu na noge vašeg Fielder kao udaraca. A više jednostavan i pristupačan sistem doći do će biti vrlo teško.

kontrolu lopte

Još jedan važan detalj koji samo čini idu u dućan kupiti FIFA 13, je realizacija braka na prvi dodir lopte. Sada postoji tačka na kojoj apsolutno bilo koji igrač na terenu je jednako dobar sa okruglim sportske opreme. U donjem održavanje u svom posjedu, duže je potrebno da primi i obradi loptu igrač, kup on će napraviti greške na recepciji. To je ova opcija će biti najefikasniji koristiti u vrijeme defanzivne akcije njegovog tima, najgušće igra sa igrač prima loptu, uzrokujući da ne bi došlo prisiljeni greške.

Impact Engine

Major inovacije napraviti FIFA 13, igra u kojoj postaje mnogo ugodnije čak od estetskog gledišta, što fizike motor i revidirani Impact Engine. Uz to, svaki igrač ima karakteristike kretanja, trčanje, skakanje i izbor. U kontaktu s drugim igračima, bez obzira da li se radi o borbi za vlast ili sudara, igrači će se ponašati vrlo različito, ovisno o situaciji u igru ​​i karakteristike svakog igrača. Svi pokreti su radili sa zapanjujuće temeljitost i detalj koji ponekad stiče utisak Gledajući Real utakmicu.

 

Fifa 13 - igrati na PC-u!