Bookmarks

Fiesta online

Alternativni nazivi: Proslava

Fiesta Online & ndash; MMORPG igra klijent fi žanra dostupan širokom krugu korisnika za besplatno. Kompanija Ons na mekim dugo bio poznat po svojim originalnim idejama. A sada ljubitelje virtualne zabave mogu uživati ​​u prekrasnom novom online proizvod, koji kombinira ozbiljne događaje sa smiješno crtani portret. Grafika igre na najvišem nivou. Zahvaljujući 3-D slika dojam da sve što se događa je stvaran. Posetioci čeka najuzbudljivijih avantura u svijetu snova i magije. Postoji toliko mnogo zadatke koje svaki čas ne možete sjediti okolo. PvP i PvE sistem je jednako dobro razvijena. I mogućnost da izabere pravac razvoja, mnogi korisnici kao melem za dušu. Pridružite & nbsp; za stanovnike tajanstvene zemljišta za osvajanje u opasnim bitke, ima zabave za vrijeme miran posao, i samo uživaju u životu u tako lijepoj svemir!

Prije Fiesta Online igrati, će se morati zadovoljiti nekoliko pitanja. Prvo, provjerite da li je odgovarajući konfiguraciju računala. Drugo, trebate provjeriti utakmicu Fiesta Online . Treće, trebate preuzeti i instalirati klijenta. Na listi minimalne zahtjeve sustava zadovoljava njegove lojalnosti: Windows 2000 / XP, a Pentium 4 januara. 6GHz, AMD XP 2500+, AMD Athlon64 2800+, video GeForce MX 64MB, zvuk u skladu s Direct X 9. 0, 3GB slobodnog prostora na čvrstom disku prostora i RAM-512 mb. Fiesta Online Registracija uključuje popuniti obrazac s takvim polja: ime, adresu e-pošte, lozinke, datum rođenja, spol. Onda možete kreirati izgled svoj lik i odabrati klasu vending.

Fiesta , igra nudi takvu nastavu kao ratnik, mage, ispovjednik, strelice i Joker. Da bi pravi izbor, morate znati kako izgledaju.

1. & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Warriors su jaki, hrabri, uporni i trajna. Oni su poznati po svojoj borbi vještine, i sposobnost da vodi bitku u komšiluku. Njihova impresivna fizička snaga čini se osjećate sigurni.

2. & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Sorcerers vladavini nad tajnim elementima. Ova sposobnost je ono što ih razlikuje od drugih ljudi na svijetu. I neka ne baš jak fizički u stanju da se bore za sebe na neki drugi način.

3. & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Strelice nadahnuti bojati bilo protivnika. Njihove sposobnosti su raznovrsni i maštoviti. Plus oni doprinose sile prirode. Većina biti sigurni u dugim borbama. U ovim borci trebaju svakom timu.

4. & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; ispovjednik kombinuju sposobnost da ozdravi i napad. Oni su u mogućnosti da pomognu žrtvama drugova, ali neprijatelji ih bolje ne da se uključe. Osim toga, oni mogu čak i zaraditi više od svojih saveznika, povećanje njihovog oštećenja.

5. & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Džokeri različita sposobnost da učine više štete samo odmah. Baciti neprijatelje u strahu što im je potrebno dosta vremena. Oni su vrlo agilni i brzo, u stanju da drži neprijatelja bunkera, čiji je učinak je prikazan postepeno.

igrati igru ​​ Fiesta Online Hoćeš, kretanje kroz nivoe. Što je viši nivo, to je jači karakter. Morat ćete pumpa pasivne, aktivne i alhemijskim vještine. Obavljaju sve vrste zadataka i moći će s vremenom dobiti titulu. Prilično je lijepo kada se određeni naslov je priključen na vaše ime.

više Fiesta Online ima lijepe trenutke kao priliku da se upoznaju ljubav i brak, izgraditi svoju kuću, našli pouzdani prijatelji, da osvoji kredibilitet svoje akcije s mještanima. Niko od onih koji su u igri Fiesta Online nisu se žalili dosade! Prije nego što stvarno otvara puno mogućnosti! Dakle, ne propustite ovu priliku da kao uljepšati slobodno vrijeme je tako uzbudljivo iskustvo! Dabogda uvijek i na svim sreće!

 

Fiesta online registracije