Bookmarks

FEAR

Alternativni nazivi: FEAR

Igra F . E . A . R & ndash; nevjerojatno realistične pucačina iz prvog lica sa spektakularnim bitkama i uzbudljiva priča. Na stvaranje projekta rada Monolith Productions i
[ 21] Dan 1 Studija . Kao rezultat toga, korisnici dobiti originalne igre u stilu akcionog filma, koji ima mnogo pozitivnih karakteristika. Zapanjujuće je mašta i kinematografski specijalnih efekata i neočekivanim situacijama u kojima se nađete u više navrata za vrijeme igre, i sposobnost da koriste najnoviju tehnologiju, kao i visoko-powered oružja da ubije protivnika. Svoje neprijatelje su nemilosrdni. To je neobično ljudi, i drugog sveta snaga. Kada je policija, vojska i specijalne snage su nemoćni da spasi dječaka dolaze iz F. R & ndash; Federalne jedinice Odgovor aktivnosti. Oni specijalizirati u paranormalne pojave, osim toga, oni su naoružani sa najnovijim izumima inženjeringa. Pokretanje F. R igra, vi ćete se boriti s duhovima, ali ono što je najčudnije stvar, često postaju meta sebe. Zapamtite, vi niste u lov, i vredi razmisliti o tome kako da prežive. Iza strah i napetost živaca i ndash; to je ono što iskustvo svima koji ulazi u svijet F. R online.

Da bi postao član tima, morate kreirati račun. Jednostavna F. R registra Učinite svoj stranka nezaboravan događaj. Kako je sve počelo? Kada tajni vojni objekat u rukama terorista, vlasti imaju za cilj da privuku specijalne snage da spasi taoce. Uskoro, međutim, veza je izgubila s vojnicima kroz komore i interni nadzor vlada vidi šokantnu sliku. Jedan nepoznati sila ubija ljude, doslovno kidanje njihova tijela u male komadiće. Dođe vrijeme za korak F. R. Kao pripadnik Specijalnog odreda, koji samo vi nećete doživjeti! Neprijatelji & nbsp; lukav i beskompromisan, oni uvijek pokušavaju da blokiraju puteve bijega sami pojavljuju u većini neočekivanim trenucima. Ali, kad jednom postane novi zaposlenik na tajnom zadatku jedinicu, ti bi trebao biti spreman za borbu očajnički sa mističnim zlo.

F. R besplatno će ispuniti slobodno vrijeme uzbudljivih trenutaka. Ne samo mislim da je adrenalin u krvi raste. Vi ćete imati priliku probati različita načina: Deathmatch & nbsp; i slomo Deathmatch, & nbsp; Team Deathmatch i slomo TDM, Capture The Flag & nbsp; i slomo CTF, [52 ] Osvajač (tri kontrolne točke) i Conqueror Sve (pet kontrolnih točaka). Vi ćete biti u mogućnosti da koriste takve interesantna opcija kao usporavanje vremena. Ovo stanje se proširuje se posebnim špric koji će se ponekad naći. Na raspolaganju će biti različito oružje kao vatreno oružje (pištolj AT-14 automatsku pušku RPL, Assault Rifle G2A2, Combat Shotgun VK-12 Prototype-7 automatske puške MP-50, raketnih bacača MOD-3 & nbsp; i drugi. ) I bacajući (bombe, mine, radio kontrolom mine). Da li mogućnosti, ali ne zaboravite da su protivnici mogu obavljati iste korake koji, naime napad, zasjede, naletjevši na minu požar ili baciti. Budite oprezni dok luta hodnicima krvave igre. Morate se iz jedne sobe u drugu, a ako možete preživjeti sljedeći, ovisi o vašem spretnost.

& nbsp;

zasigurno ćete uživati ​​igrajući igre F. R, jer je puna mnogo iznenađenja! Forward & ndash; ispravio sa drugog sveta pojavama i osećate posebno u ovom slučaju. Sretno!


 

FEAR