Bookmarks

FarmVille 2

Alternativni nazivi: FarmVille 2 Ruralna izolacija, FarmVille 2,

On najbolja igra FarmVille 2 Ciel samota.

Company Zynga predstavlja FarmVille 2 Ruralna samota je mobilna igra u žanru farmi koja će privući sve ljubitelje pravca. Prvo, privlači animiranu grafiku, ali to nije njena jedina zasluga. Čak i ako nemate internet, još uvek možete voditi krevete i voditi računa o životinjama, graditi zgrade i akumulirati resurse. Istina je da je komunikacija neophodna, jer vam omogućava da komunicirate sa drugim igračima, stvarate saveze sa njima i izvršite zadatke. Ako se povežete sa zajednicom na Facebook-u, imaće i privilegije, a prvi će dobiti zlatne ključeve, koje ne možete bez toga.

Million gejmeri preporučuju FarmVille 2 Ruralni osamljenost za preuzimanje, jer je ovo zaista uzbudljiva igra. Instalirajte ga i reprodukujte je potpuno besplatno, ali plaćeni sadržaj neće biti iznenađenje. Za one koji vole ubrzan prolaz, ne možete učiniti bez kupovine. Ako želite dokazati da se sve može samostalno upravljati, nećete morati da ulažete novac. Još jedna sjajna vijest možete preuzeti FarmVille 2 Village solitude na računaru. Istovremeno, moguće je odmah izgraditi svojstvo na dva izvora u telefonu i računaru, upoređujući lični uspeh.

Koji je igra pripremila.

Punjenje igračke je sasvim poznato, tako da ćete brzo sve to shvatiti:

 • Dostavi nove nivoe
 • Game FarmVille 2 Ruralna izolacija se razvija na posebnom dijelu zemlje, pa stoga je sve u blizini na jednoj lokaciji.

  • Leather na usjeva kreveta
  • Raspršivanje i žetva
  • Have i briga za životinje
  • Upotrebite Wheel of Fortune i osvojite nagrade
  • Get i izvrši naloge
  • Izgradnja i poboljšanje zgrada
  • Povećajte teritoriju
  • U samom početku ćete upoznati devojku Masha, kako biste naučili početnicima mudrost procesa igre. Da bi bio lakši za učenje, u početku je farma vrlo mala.

   Možete lako pratiti sve postupke koji se odvijaju za zalivanje kreveta i drveća, berbe, hranjenja i krave za mužu, koji proizvode pristupačnu robu. Da biste to uradili, napravite različite građevine (mlin, pekaru, maslinicu, fabriku sira i mnoge druge). Što je veći nivo postignut, veći će se asortiman objekata, biljaka i životinja otvoriti. Sve što proizvodiš ide u veliku štalu. Pošto je popunjena, moraće da bude povećana, a za to su vam potrebni ključevi. Međutim, oni su potrebni svuda, tako da je ovo najvrednija stvar stvarni zlatni ključ.

   Ne zaboravite da pogledate ploču u neposrednoj blizini štale, gdje se naručuju narudžbe za isporuku određenih vrsta proizvoda. Ako ih imate u pravom iznosu, kliknite na izvršiti. Zaradite novac i oslobodite prostor u skladištu za nove prihode. Vi ćete biti iznenađeni onom čudesnom farmom u kojoj se pretvaraju vaša zemlja. Baste cvjetaju i donose plodove, polja su obložene s velikim zrnom, krompirom, paradajzom i krastavcima, savijanjem pod sopstvenom težinom kukuruza, grane drveća iz bogate žetve jabuka, kruške, šljive, breskve. Zatim postoje fabrike u kojima se peke ukusne pite sa različitim punjenjem, sira sira, maslac i drugi proizvodi pretučeni.

   FarmVille 2 Ruralna izolacija će vam biti omiljena zabava, koja je uvek tu, vredi uključivati ​​telefon ili računar. Svakodnevno sve više dostignuća i ažuriranja će doneti prijatna iznenađenja. Ovdje slave praznike (Novu godinu, Božić, Uskrs, Noć vještica i drugi), razgovaraju o događajima, učestvuju na takmičenjima i osvajaju vrijedne nagrade.

   

  Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

  Read more