Bookmarks

Farming Simulator 2011

Alternativni nazivi: Farming Simulator 2011

Igra Farming Simulator 2011 je simulator online na engleskom jeziku. Ova igra je nastavak dobro poznate simulator, koji je postao poznat u cijelom svijetu.

Online igre Farming Simulator 2011 možete skinuti na zvaničnom sajtu igre ili na drugim stranicama koje nude ovu mogućnost. Također

preuzeti Farming Simulator 2011 i mogu biti na torrent, site koji pruža mogućnost za preuzimanje razne igre i druge audio i video datoteka.

U online igra Farming Simulator 2011 možete registrirati besplatno na sajtu. Da biste to učinili, trebate navesti sljedeće:

1) prijavljivanje.

2) E-mail adresu i lozinku.

Isto tako, prije nego što počnete igri imate priliku da pogledate sajt o Farming Simulator 2011 video. U to prenosi sve karakteristike igre Farming Simulator 2011, možda ćete ovdje naći odgovore na pitanja.

Nakon toga, provjerite funkcionalnost računala, bez obzira da li njegove parametre ispunjavaju uslove igre:

1. Intel 2 GHz - procesor.

2. 1 GB - RAM-a.

3. 1 GB - HDD.

Igra klijent online igra Farming Simulator 2011 nije slobodan, tako da bi početi u Farming Simulator 2011 igre morat ćete kupiti i instalirati na računalo.

U Farming Simulator 2011 ću drugačije rad na farmi. Morate voditi brigu o životinjama: da rastu hrane za stoku, nahrani ga, kupiti nove životinje, oni stvaraju najudobnije uvjetima.

Osim stoke morate rasti različite usjeve, žetva i oploditi, plug i seju na terenu. I još mnogo različitih funkcija koje će nastupiti kao pravi seljak.

vaše životinje će donijeti vam prihoda, kao što je krava daje mlijeko, kokoši nose jaja sa zec krzno ćete dobiti. Sve to možete onda prodati i dobiti novac.

Novost u igri Farming Simulator 2011 je multiplayer. Vaš zadatak u Farming Simulator 2011 da izgradi svoju jedinstvenu farme da će ispasti malo zemljište napraviti veliku plantažu, zaraditi mnogo novca i postati glavni farme Farming Simulator 2011.

Igra Farming Simulator 2011 privlači sve karakteristike:

1) Podjela režima karijere.

2) mogućnost da se više korisnika mode. Igranje na LAN vam je na raspolaganju tek nakon što će dobiti licencu za igru.

3) Ogroman vozni park sa raznim aparatima.

4) više različitih kultura.

5) Vidjet će se dati pomoćnici.

6) mogućnost učitavanja mašina.

Prijavi se Online igra o farmi Farming Simulator 2011, zajedno sa svojim prijateljima. Zajedno ćete biti mnogo zanimljiviji za igru.

Dajte sebi virtualnog odmor na svoje zasade bojama, različitim kulturama. Zamislite da ste na pravu prirodu, sa Farming Simulator 2011.

Razvijte farmu, voditi računa o svom životinja i biljaka, postati pravi farmer!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more