Bookmarks

Farming Simulator 22

Alternativni nazivi: Farm Sim 22, Farming Simulator 2022

Moderni nastavak legendarne farme nakon 3 godine

Igrica Farming Simulator 22 na računaru/laptopu iz industrije stoics GIANTS Software. Još jednom smo zadovoljni ažuriranjem sa novom funkcionalnošću i mehanikom igre. Iako verzija ima serijski broj 22, igra je objavljena 2021. godine i od tada ostaje lider među svim dijelovima serije. Najveće pohvale kritičara i igrača - više od 90% onih koji su ga igrali ocijenilo ga je vrlo pozitivno na Steam platformi. U danima špica, do

ljudi je bilo u igri istovremeno, što je mnogo za nišu igru. U nastavku je objašnjenje zašto se FS 22 sviđa svima bez izuzetka.

Karakteristike Farming Simulatora 22 na PC

Programeri simulatora uvijek su nastojali zadovoljiti svoje fanove novom funkcionalnošću sa svakim novim dijelom. Svaki naredni dio je ispunjen novim karakteristikama, usjevima, opremom i alatima. Na primjer, prethodna verzija je dobila veliki skok u grafici i performansama. Dodata je i mogućnost uzgoja konja. Šta nam je doneo zadnji deo igre:

 • a uređivač karaktera u kojem možete kreirati jedinstvenog farmera-preduzetnika;
 • nove realne lokacije u Americi i Evropi;
 • mogućnost uzgoja vinograda, maslinika i pamuka, između ostalih usjeva, kojih u igri ima više od 20;
 • nove vrste poljoprivrede - malčiranje (za povećanje prinosa) i branje kamena (za čišćenje površine);
 • proizvodni lanci, koji će vam omogućiti da optimizirate proces ostvarivanja profita
 • kalendar žetve za praktičnost mladog farmera
 • poboljšana AI za automatizaciju procesa

Farming Simulator 22 DLC - novi dodaci za sve

 1. Year 1 Season Pass je zbirka glavnih dodataka za igre za cijelu godinu koji će biti dodani u budućnosti. Plaćate samo jednom. DLC koji je već uključen u njega: Antonio Carraro Pack, Kubota Pack, Pack 3, Expansion. Sve dodatke koji budu objavljeni prije kraja godine dobit ćete automatski. Radi kao sezonska propusnica.
 2. Kubota Pack - dodat ćete jedanaest novih vozila i alata iz multinacionalne korporacije koja je nastala u Osaki, Japan prije 130 godina.
 3. AGI Pack - nove zgrade i oprema za pretovar žitarica AGI, vodećeg proizvođača prijenosne i stacionarne opreme za rukovanje, skladištenje i kondicioniranje žitarica.
 4. Precision Farming - Učinite svoju virtuelnu farmu zelenijom i održivijom: besplatni dodatak Precision Farming uvodi novu mehaniku igre zasnovanu na tehnologiji inteligentne poljoprivrede u stvarnom svijetu. Ovo uključuje četiri različita tipa tla i uzorkovanje tla, ekonomsku analizu i procjenu okoliša za vašu farmu.
 5. CLAAS XERION SADDLE TRAC Paket - Kada kupite CLAAS XERION SADDLE TRAC, svom voznom parku dodajete snažan i dinamičan traktor poznatog njemačkog proizvođača CLAAS.

Ovo su neki od službenih dodataka u kojima ćete uživati. Postoji više nezvaničnih, kreiranih od strane igrača i ljubitelja žanra. Instalirajte ih na vlastitu odgovornost. Neki od njih mogu poboljšati grafiku, neki mogu dodati nove mape, neki mogu dodati nova vozila. Neke od njih čak preporučuju sami programeri i implementiraju u buduće verzije igre.

Farming Simulator 22 PC Preuzimanje nije besplatno. Igrica se može kupiti na platformama kao što su Steam, Epic Games ili na službenoj web stranici. Vjerujte mi, ovaj poljoprivredni simulator vrijedi svog novca - ocjene i recenzije govore same za sebe.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more