Bookmarks

Farming Simulator 17

Alternativni nazivi: Farming Simulator 2017

Farming Simulator 17 - poljoprivreda kao umjetnost

Nastavak našeg dugo voljenog Farming Simulatora za PC. Farming Simulator 17 je i dalje najrealniji mogući. Programeri svakim ažuriranjem dodaju lokacije i mašineriju. Uostalom, nauka i inženjering ne miruju. Svake godine postoje nove jedinice za poljoprivredu. A poljoprivredom se može baviti gotovo bilo gdje u svijetu. A vi, kao poljoprivrednik, bili biste zainteresirani da se okušate u različitim područjima i kutovima Zemlje.

Farming Simulator 17 igra je dobila nove lokacije i nove tipove mašina, tu su i novi proizvođači, kao i gigantske radne mašine. Nešto je dostupno kupovinom igre, ali ćete morati kupiti još. Ali prvo stvari.

Karakteristike igre

Nova verzija vas čeka:

  • Pored već dostupnih vrsta useva, ima još suncokreta i soje
  • Sada možete dodati stoku na svoju farmu i uzgajati krave, ovce, kokoši i svinje
  • Ekonomija igre je poboljšana i redizajnirana, sada morate pažljivije razmisliti o svom budžetu i poslovnoj strategiji
  • stotine hektara zemlje zajedno sa sjevernoameričkim teritorijama
  • gotovo tri stotine komada radne opreme (detaljno) od sedamdeset pet proizvođača
  • veliki otvoreni svijet sa mogućnošću igranja na mreži sa svojim prijateljima za još više realizacije

Sada svoju malu farmu možete prerasti u ogromno poljoprivredno gazdinstvo i baviti se ne samo usjevima, već i sječom, uzgojem stoke, transportom i logistikom. Vaš uspjeh zavisi od vaših odluka, baš kao iu stvarnom životu!

Dodaci za Farming Simulator 17 na PC

Postoje četiri zvanična dodatka za ovaj dio, na vama je da ih kupite. Evo više o njima detaljnije:

  • Platinum Edition - glavno i najveće proširenje. Dodaje nove zemlje Južne Amerike sa autentičnim pejzažima i jedinstvenom vegetacijom. Nova željeznička mreža za bolji i brži transport po karti. Nova vozila i alati, kao i nova vrsta useva: šećerna trska.
  • Big Bud Pack - mali dodatak. Dodaje igri najveći poljoprivredni traktor na svijetu i nenormalno velike alate za njega. Probajte kako je voziti takvo čudovište. Pored ovoga postoji 12 novih alata.
  • Kuhn - još jedno malo proširenje dodaje farmu za divljač mašine Kuhn (kultivatore, rasipače đubriva, sijačice, okretače, kosilice, itd.).
  • ROPA - također mali dodatak igri će dodati ROPA mehanizaciju (kombajn za repu, utovarivač/istovarivač, čistač krompira, transportna prikolica).


Koje od dodataka staviti, na vama je da odlučite. Ako je Platinum izdanje očigledno vrijedno vašeg novca, onda ostali moraju naučiti i vidjeti da li su vam potrebni. Zato što su specifični i ne dodaje svaki od njih nešto novo u igru.

Game Farming Simulator 17 - realizam u svom najboljem izdanju!

Milioni online farmera širom svijeta godinama preferiraju FS 17 zbog njegove sličnosti sa stvarnim svijetom. Na kraju krajeva, mašinerija, teritorije i tokovi rada direktno odgovaraju stvarnosti. Svaki radnik na farmi je to iskusio i može potvrditi da je sve kao u stvarnom životu. Da biste uzgajali pšenicu, morate kupiti sjeme, posaditi ga, gnojiti i uzgajati. Zatim ih pažljivo sakupite kombajnom, sipajte u traktor i odnesite u skladište. Zatim, da bi zaradili novac, potrebno ih je prodati i istovremeno ostvariti profit uzimajući u obzir troškove. A to je samo ono što se tiče pšenice. I igra ima veliki broj usjeva, koje možete uzgajati i zaraditi na njima. Drugim riječima, nećete biti samo poljoprivrednik, već i poduzetnik i biznismen. Uronite u svijet Farming Simulatora 17 na PC-u.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more