Bookmarks

Paradise Farm: Lucky Island

Alternativni nazivi: Ostrvo na farmi: Hay Bay City Paradise

Game Paradise Farm: Otok sreće će pomoći da se opustite.

Uz pouzdanje možemo reći da je programer foranj objavio zaista odličnu igru ​​Paradise Farm: Luck Island. Podsjetit će se ne samo na djecu, već i na odrasle igrače. Biti u njemu, kao da se stvarno nalazite u skupom mjestu gdje možete jesti egzotično voće, uživajući u neverovatnoj prirodi tropskog ostrva.

Rai Farm: Luck Island možete preuzeti besplatno, što je već lepo. Zatim, igrače se susreće sa macawom za parove koji govori. On će vam biti vodič za lokalne ljepote, pomažući da se postarate sa menijem i principom igre. Vrlo je jednostavno i lako ćete se sećati lekcije, tako da ćete uskoro moći preuzeti menadžment vašeg domaćinstva. Sa njim ćete naučiti kako pravilno hraniti piliće, sijati i sakupljati pšenicu, i šta vam treba za izgradnju postrojenja za proizvodnju hrane. Osim toga, postoji mogućnost downloada Paradise Farm: Island of Fortune na računaru, ako je tako pogodnije za vas.

Glavne odlike predstavljene zabave.

Što se tiče opštih karakteristika, to je:

Uzgoj kulture
 • Prodaja robe u prodavnici, odvodite ih tamo avionom ili steamerom
 • Osnove sopstvenog zoo
 • Povezan po narudžbi
 • Expatching ekspedicije za proučavanje novih površina
 • Kao što vidite, igra Paradise Farm: Island of Luck je pripremila mnogo fascinantnih.

  • Zainteresovani za širok spektar igrača, počinjuci decu od 3 godine
  • Odličan dizajn zvuka
  • Coloring 3D grafika
  • Ability to make purchases for real money

  K Sljedeća područja pripadaju području igre:

   Ako smatrate da se glavna igra periodično dopunjava planiranim ažuriranjima, neće biti nedostatka fascinantnih zadataka. Ideja stvaranja farme na tropskom ostrvu postala je veoma uspješna. Učesnici vole da sakupljaju bogate žetve kokosa, banana, ananasa, mangoa i drugih prekomorskih plodova. Ništa manje zanimljivi su kućni ljubimci zoo vrta: pande, lavovi, šarene papagane, pelikani i čak anteater. Za svaku od njih vam je potreban vaš aviar i kuća, gdje god se mogao sakriti za spavanje.

   Treba im hrana, a Paradise Farm: Lucky Island igra je pobrinula da imate izbor različitih kultura, struktura i mehanizama koji proizvode dovoljno hrane. Iskusni igrači znaju da posao nije ograničen na izgradnju određene zgrade. Kasnije će se morati poboljšati kako bi se povećala njegova produktivnost i ako je ovo skladište više prostora za skladištenje alata, sirovina i gotovih proizvoda.

   Rajski raj: Hay Island Bay je izgrađen tako da nije povoljno da ostaneš odvojen od ostalih igrača. Uspeh dolazi onima koji aktivno komuniciraju. Ponekad ćete morati pomoći novim prijateljima, a ponekad tražiti pomoć od njih. Trgovina je takođe važan deo procesa igre, jer drugi mogu kupiti nešto što je teško nedostajalo, a istovremeno i prodati sopstvenu višku robu. Jednom kada postanete gazi na određenom području, zato što je potrebno mnogo više da se izgradi, ali nema mesta. Ako ste uspeli da uštedite dovoljno novca, pošaljite ekspediciju u džunglu kako biste pronašli novo pogodno zemljište. Ko zna šta će hrabri putnici naći u grmlju? Možda će moći da pronađu retki artefakat koji će vam pomoći da napredujete u igri i dati prednost nad drugim.

   Ali ovo će postati dostupno samo na vreme, ali sve počinje jednostavnim zadacima. Povećavanje složenosti i brzine akcije postepeno je, a ikone iznad zone pokazuju šta treba uraditi. Ove grafičke slike su sasvim razumljive, tako da ne bi trebalo da postoje nikakve poteškoće.

   

  Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

  Read more