Bookmarks

Farm Frenzy Besplatno

Alternativni nazivi: Farm Frenzy

The very game Fun Farm Free.

Svakako poznate zabavu za zabavu slobodno od vremena kada se mogla igrati samo na računaru. Sada je postao dostupan za Android, i lako ga možete prepoznati na neizmenjenom rasporedu i načinu upravljanja. Igračka je zaista smešna, podižući raspoloženje i zaboravljajući na vreme. Predstavlja njenu kompaniju HeroCraft Ltd, koja nudi preuzimanje Merry Farm apsolutno besplatno. Sada ne morate propustiti svoj ranč, jer je uvek sa tobom.

U svakom trenutku možete pokrenuti igračku u telefonu i nastaviti sa istog mesta gde ste ostali poslednji put. Takođe je postojala prilika da preuzmete Farm Frenzy Free na računaru, tako da su svi uslovi za prijatnu igru ​​ponovo napravljeni.

Features of the game.

Da biste zabavili zabavu, programeri su pokušali napraviti proizvod nezaboravan. Čeka vas:

  • General 72 fascinantnih levellers
  • Više od 30 korisnih zgrada
  • Oblika slatkih životinja
  • Dizvitost proizvoda
  • Ability za igranje u beskrajnom modu
  • Bonusi za VIP igrače

Vrijedno je reći da igra Farm Frenzy Free nudi opciju igranja na određeno vrijeme ili izaberite beskonačan mod. U prvom slučaju, morate se pridržavati postavljenih uslova da biste prošli trenutni nivo i dođite do sledećeg. Druga opcija uključuje opuštajuću igru, ali će postati dostupna kada se u klasičnom režimu zaostaju prve 24 faze.

Počnite igrati.

Ako ste prvi put upoznati sa ovim proizvodom, biće korisno da saznate šta nudi igra Merry Farm.

Za razliku od drugih igračaka istog žanra, sve izgleda kompaktno i sve je u redu. Oko travnjaka, na kojem životinje pase, postoje različite strukture. Vidite ih u isto vreme, i lako možete pratiti procese koji zahtevaju vašu intervenciju.

Ponekad morate brzo delovati da ništa ne propustite. Sijajte travu, tako da je dovoljno za sve veći broj ptica i stoke, sakupljajte jaja koja su pušili kokoši, sve dok ih nema. Obim potreba će pokazati da li stanovnici farme muče mraz. Ali nemojte imati u vidu da siješ ili zalijevate, morate platiti za sve. Ako nemate dovoljno novca, brzo će biti nedostatak u svim pravcima. Da bi to sprečili, opterećenje iz skladišta u prikolici proizvodi proizvode i šalje je na tržište. Kada se prodaje, imaćete devizni račun.

Na početku možete prodati samo jaja, ali kada se pojave fabrike i biljke, raznovrsni proizvodi će postati mnogo veći, a oni su skuplji. Na primer, ovce daju vunu i mogu se pretvoriti u predivo. Kravlje mleko pretuče se u puter, a zrno se bruši u brašno. Jednog dana moći ćete da napravite pekare, a proizvodit ćete hljeb i kolače. Ako prodate naftu profitabilnije nego samo mleko, kolači će doneti još veći profit od nafte.

Farm Frenzy Free takođe može da glumi nerve. Kućne ljubimce periodično napadaju medvedi, ali kako ih ne oštete, kliknuti na njih nekoliko puta i oni će biti u kavezu. Sada se može ubaciti u prikolicu i prodavati na tržištu. Ako ste predugo da ostavite nespretan na terenu, vremenom će mu tresnuti kavez i izaći ponovo da bude sramota. Iako je igračka besplatna, ona je platila sadržaj. Na primjer, za pravi novac možete kupiti mačku, koja umjesto vas će sjećati proizvode i psa, tako da on odvoji medvede. Kada igrate sa takvim pomoćnicima, uskoro će se pojaviti bonusi i moći ćete da kupite više životinja za vašu farmu.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more