Bookmarks

Far Cry 3

Alternativni nazivi: Far Cry 3

Far Cry 3 - kompjuterska igra u žanru otvorenog svijeta FPS sa elementima RPG. Far Cry 3 igre uključuje putovanje preživljavanja na otoku, tropski raj na Zemlji Ruke otok. Igra je zadovoljan svojim fanovima ne izađete u dalekoj 2012. godine. Ovo je treći dio priče tako zanimljiva igra Far Cry. Ali postoji nastavak, jer to nema nikakve veze sa prethodnom dijelu, osim da se radnja se odvija u svim igrama na otocima, u džungli. U igri je stekao popularnost, ne može biti kao što je njegov prethodnik. Vaš junak ne samo da će se suprotstavi neprijateljima. U principu igra je.

Požurite da posjete stranice i preuzeti Far Cry 3. a prije toga još uvijek nije siguran da pročitate pregled i gledati video - mišljenja. I onda možete skinuti i igrati Far Cry 3.

Igrajte Far Cry 3 budan na otoku, koji je došao na odmor sa svojom braćom i prijateljima. Ali ne uspješno dobiti u ruke pobunjenih plemena lokalne gusara.

Ako vam pobjeći sa svojim bratom, vi uspjeli pobjeći, a tvoj brat umire. I vi naletite na gusari koji se protivi organizacija - lokalni otpor.

Kao rezultat likova igre kao što pribavi:

• Jason Brody,

• Waas Gore;

• Grant Brodie;

• Dennis Rogers;

• Lisa Snow;

• Oliver Karsvel;

• Keith Ramsey;

• Daisy Lee;

• Riley Brodie;

• Sam Baker.

Jason Brody - protagonista igre. Nije baš svjesni onoga što je u stanju u borbi.

Waas Crna Gora - na čelu bande gusara, vrlo okrutan.

Grant Brodie - imate starijeg brata Jasona. To ubija Waas.

Dennis Rogers - vođa ustanka, postaje prijatelj Jason.

Lisa Snijeg - voljeni Jason. Sudbina ovisi o vašem izboru kraja utakmice.

Oliver Karsvel - prijatelj protagonista.

Keith Ramsey - prijatelj Jason.

Daisy Lee - ona Grande.

Riley Brodie - imate mlađi brat glavnog lika.

Sam Baker - upoznati sa Spy Game i postaje pratilac za Jasona.

Kao rezultat toga, Far Cry 3 misije koje će nastati u svoj način će biti vezana za ostvarivanje glavnog cilja - oslobođenje od otoka iz pirata da pomogne oduprijeti.

I da vam pomoći da pruža Far Cry 3 oružja u iznosu od oko 39 vrsta. To je dovoljno snažna da brani otoka.

U igri Far Cry 3 može igrati na nekoliko načina: single-player, multiplayer i co-operative. Zadruga pruža vam i vaše tri drugovi za obavljanje određene misije. A odnosno multiplayer modu uključuje timovi heroja povezanih u mrežu.

Tu je i predviđeno, po vašem nahođenju, dva načina razvoja događaja na kraju utakmice. To utječe na živote mnogih likova.

Igra Far Cry 3 svidi odlične grafike za bolje prejedanja stvarnost događaja. I glazba razrijeđen upotpunjuje ukupnu sliku o događajima u igri.

Stanovnici otoka kojem se trebalo pomoći, jer ste i sami osjetiti mržnju i nasilje prema ljudima gusara. Samo vi i vaši drugovi, a nema dovoljno. Požurite da se pridruže tok događaja.

Uspješno Gameplay! Hvala vam!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more