Bookmarks

Far Cry 2

Alternativni nazivi: Far Cry 2

Far Cry 2 - kompjuterska igra u žanru pucačina iz prvog lica. Igra Far Cry 2 je drugi dio serije igara Far Cry, bez razmatranja raznim dodacima. Ali barem ne mora tamnije nastavak priče o događajima iz prvog, a ne postoji povezanost u cjelini. U igri nije dobila takvu popularnost, ali i dalje ima veliki broj njegovih fanova. U svakom igra ima vlastitu posebnost. Samo pokušavam ćete shvatiti odakle dolaze, što privlači sve u igri. Igrati Far Cry 2 je moguće samo sam kako je predviđeno programeri jednog korisnika mode. Vaš lik se čeka na vas.

možda već biti u žurbi da brzo skinuti Far Cry 2, i gubi se u gameplay. A može u početku se upoznati sa igrom, pročitajte mišljenja i gledanja. I slobodno da pouzdano skinuti igru ​​Far Cry 2.

Vi ste ovdje pojavljuju na teritoriji jedne afričke zemlje kao vojni jedan, a glavni cilj - eliminacije iz svijeta ilegalnog trgovac oružjem. Uostalom, u određenoj mjeri je zbog svoje tekuće je uslijedio građanski rat između dviju zaraćenih strana: Ofoten - Velika prednja radna oslobodilaca i SNA - Savez narodnog otpora. Grad u prilogu, niko priznao i prazniti. Ali oružje, jednostavno ne prestaje. Ipak, preživjeli i civila na rizik od zaraze raznih bolesti. U principu, sve u stanju fatalno. Tu jednostavno nije dovoljno i ti, odnosno tvoj karakter.

Osim vaše u igri likovi su uključeni:

• Šakal;

• Ruben Oluvagembi;

• Edi Mbantuve;

• Oliver Tambossa;

• Leon Gakumba;

• Prosper Kouassi.

The Jackal - glavni negativac u igri. Dobavljač oružja u gradu. Sudbina zavisi od protagonista.

Ruben Oluvagembi - preživljavanje novinar koji traži od protagonista da pomogne u pronalaženju evidenciju razgovoru sa Šakal. Ja sam preživio u ovim uvjetima.

Edi Mbantuve - okrutna i zapovednički karakter. Šef organizacije Ofoten. Bio je zapanjen smrti neprijatelja.

Oliver Tambossa - major upravlja SNA. Nije preživio rat.

Leon Gakumba - doktor, pridružio kasnije u Ofoten. On je pretrpio smrt.

Prosper Kouassi - na čelu ulica prevaranti na Palama. Uključeno u SNA, je kasnije ubijen.

Sve je spremno za Far Cry 2 je misija izvršena s poteškoćama. I tu na putu da napreduju ka glavni cilj. Na kraju, dođete do spoznaje da, takođe, mora umrijeti, jer ste vjerojatno zaražene.

U ostvarivanju svih ovih ciljeva u vašem posjedu Far Cry 2 oružja kao što su mačetama, jurišne puške i mitraljeze, snajperske puške, pištolje - mitraljezi, puške, svjetlo bacači granata, pištolja, eksploziv, bacači plamena, minobacače i još mnogo toga. Također, dodatni verzija dobijete dopuna.

Tu je i niz transporta, koji pomaže da se prevaziđe velike udaljenosti do cilja.

U igri Far Cry 2 nije teško igrati, samo da se brine o životu. A igra Far Cry 2, sa svoje strane, uz prilično dobru grafiku, uz maksimalnu moguću transfer realnost događaja će vam pomoći.

dobra igra! Hvala vam!

 

Far Cry 2