Bookmarks

FAR7

Alternativni nazivi: FAR7

FAR 7 online & ndash; ovisnost preglednika MMORPG fi žanr igre, što odvijanje događaja u kosmosu. Priča kaže da je Zemlja dugo prije umro. Nije ostalo ništa da je tako poznato da se ljudi. I sada moraju da se naviknu na nepoznatim širinama zastrašujuće svoju raskoš prostora. & Nbsp; To će vas odvesti u svijetu u kojem, zahvaljujući modernoj motor HTML5, Canvas i SVG planete kruže, zvijezde sjaj u očima svjetlo misteriozne i Frisky svemirskih brodova putuju kroz svemir neobično. Možete sjediti za volanom svog svemirskog broda i idu u avanturu. Radujem se zadiviti borbe, osnažujući glazbe, nezaboravan letova u realnom vremenu, uzbudljive misije, sposobnost da trguju i još mnogo toga. Svi koji počinje igraju FAR7 prilično brzo otkriva da nije mogao otrgnuti od zatezanje gameplay. Korak natrag u virtualni svijet, koji žive po svojim pravilima, i učiniti velike stvari!

postane punopravna članica prostora zajednice da pomogne FAR7 & nbsp; Check. Za ulazak u igri možete iz bilo kojeg pogodan za vas društvene mreže. Ako imate stranicu VKontakte, na Facebooku ili na Twitteru, nema problema. Ako ne, koliko rade morate kreirati korisnički račun pisanjem e-mail adresu, korisničko ime i lozinku?

Sistemski zahtjevi nisu velike, tako da je igra Far7 dostupna za vlasnike računala sa prosječnim parametrima. Imajte na umu, međutim, da je potreban moderan preglednika. Na primjer, Firefox, Chrome ili Safari. Uostalom, projekt koristi najnoviju tehnologiju i web.

Hajde da bliži pogled na ono što je igra FAR7. To je stvarno ogroman svemir, gdje uvijek postoji mjesto za junaštvo. To je prostor gdje će se sastati kolege pouzdan i sposoban za mjerenje sami protiv dostojan protivnika. Ovaj sektor je u dubokom svemiru, gdje se javljaju oba raste pada. Home & ndash; uvijek održavati optimizam i & nbsp; s vjerom u našu budućnost. Start FAR 7 & nbsp; igrati, naći ćete da je u ovom svijetu stalno tkaju. Tu će biti gomila neprijatelja i lovaca koji sanjaju da vas uništiti. Kako se ne bi biti sama sa svojim problemima može pridružiti klan. Kreće od jedne planete na drugu, naći ćete istomišljenike svuda. Naravno, ako se osjećate snagu, niko zaustavlja da spasi planet na miru. Ali oni koji pokušavaju da se bore kao dio ogromne flote, bori također cijeniti prednosti ovog stila igre.

Glavni resurs je rude. Zato što je u suprotnosti nastaju u više navrata. Rude može biti da osvoji ili ukrasti, i jednostavno proizvesti ili kupiti u dobroj vjeri. Usput, ako smatrate da ste vrijedan resurs i dovoljno i mogu prodati dio. Ono drugo bi bilo zanimljivo da to, tako da je istraživanje i izume. A kreatori nude mnogo zagonetki koje će zadovoljiti čak i iskusni korisnik. Evo, svako bira ono što mu najviše sviđa. Tako da igrači mogu uživati ​​u mogućnost slobodnog izbora.

Momci iz Minska, sjetve u svom studiju, radio na slavu. Korisnici dobio originalnom projektu, koji donosi ne samo u budućnosti, i omogućava vam da prekine punim plućima. Fight gusari, roboti, vanzemaljaca, sudjelovati u grupnim tuče i ne boj se nikoga ko vam se ne sviđa dvoboju zvati. Budi dobro raspoloženje! Uoči vrtoglav pobjede!

& nbsp;

Započni igru ​​FAR7 sada besplatno, a vi ćete zaboraviti sve što je dokolica u slobodno vrijeme! Cijeniti ovaj revolucionarni projekt na vlastito iskustvo. To je sigurno reći da je razočaranje nije ugrožena. Ostaje samo da ti želim sreću i ugodan boravak!

 

FAR7 online registracije