Bookmarks

FAOR

Alternativni nazivi: FAOR Online, FAOR

C Oday smo istražiti neobičan svijet FAOR. FAOR online & nbsp; - A MMORPG ( Massive Multiplayer Online Uloga - Reprodukcija Igra ) koji radi u pretraživaču bez instaliranja dodatnog softvera, zakrpe ili klijenata. A nlayn igra Faor Execute u duhu fantazije, sa karakterističnim je njen originalan i jedinstven smisao za humor. Igra ima jednostavan intuitivno sučelje i & nbsp; grafika.

Dakle, početi da uronite u čarobni svet Faor online, moramo prije svega registra. Pridružite u igri & nbsp; FAOR & nbsp; To je vrlo jednostavan i praktično ne uzrokuje probleme, ali mi ćemo opet opisati proces registracije. & Nbsp; Nakon pritiska na & laquo; Registracija & raquo; na početnoj stranici, mi ćemo biti zatraženo da unesete lične podatke za autorizaciju. Morate ući u poštanski sandučić kroz koju komunikacija će biti s nama, da odaberete lozinku i odabrati sigurnosno pitanje za oporavak lozinku u slučaju gubitka. Također, morate navesti dogovor s korisnički ugovor online igre FAOR i pristanak & nbsp; sa pravilima same igre. Naravno, da se upoznaju s tekstom sporazuma možete napraviti tranziciju na odgovarajući link. U slučaju uspješne registracije, vi ćete uzeti da stvori lik, ako postoji neočekivani situacija (na primjer, & nbsp; ste odabrali poštanski sandučić zauzet), od vas će biti zatraženo da unesete druge podatke. FAOR & nbsp; Online igre je jedan od prvih, gdje možete odabrati izgled igrača tako šarene opcije. Možete stvoriti svoj lik pomoću nekoliko postavki:

je klasi karaktera koji definira stil igre skup znakova oružja, kao i karakteristike heroja. Igra ima pet odgovarajuće klase i laquo; Warrior & raquo;, i laquo; ubica & raquo;, i laquo; Priest & raquo ;, & nbsp; & Laquo; M. & raquo; i & laquo; Ranger & raquo;. & Nbsp; Igra FAOR & nbsp; Online pruža pravu ravnotežu klase, kao što su Warrior je lako da se nosi sa ubice i Rangers, ali je napad magovi i svećenici nanese razorne štete od kojih su vojnici nezaštićen. U isto vrijeme svećenici lako nadjačati magovi protiv napada koji su zaštićeni od strane moćne magije štit. Warrior će biti iscrpljene u borbi sa sveštenik na račun mogućnost da se izleči od Priest. Online igre FAOR je sličan ostatak likova daje prednosti i mane. Također, svaki razred ima svoj ogranak klase vještina i ndash; posebne vještine.

- Ime: odabrati jedinstveni nadimak koristeći latinski ili ćiriličnih znakova.

Registracija & nbsp; FAOR vam omogućava da prilagodite izgled koristeći nekoliko postavki za izbor koji možemo ispuniti ili imate rješenje za vaše računalo. Tokom izgled odgovor:

- Form & nbsp; i boja očiju.

- Obrazac frizure.

- Boja kose.

- Obrazac bradu. (za muške znakova)

- boja kože.

- Boja odjeće.

završio odabirom osobine karaktera, kliknite na & laquo; Napravite & raquo;.

FAOR online & nbsp; registracija neće oduzeti mnogo vremena, tako da se ne plašite od glasne riječi i laquo; registracija & raquo;.

igrati igru ​​& nbsp; FAOR online možete iz bilo kojeg računala na kojem se nalazi pristup internetu, jer zahtjeve sustava su toliko mali da su sada teško da će ispuniti kompjuter, on ih ne ispunjava. & Nbsp; Detalji se navikne na interfejs igre, koje moramo raditi. Postoji niz funkcionalnih prozora i pull-down izbornike. Kako bi se online & nbsp igrati igre; FAOR & nbsp; moramo zapamtiti nekoliko relevantnih elemenata sučelja. Ispod ekrana su tipke za pristup važnim kontrolama. Ovdje ćemo vidjeti pristup vještine karaktera, ranac, mapa ili lista zadatke i drugih. Informacije karakter pokazuje nivo života, mana, iskustvo, kao i portret lika. Uz chat, možete igrati & nbsp; FAOR, komunicira s drugim igračima, organizirati borbe u grupi ili 1 na 1 konfrontacije.

Sada više o svijetu FAOR, je & nbsp; jedan od svjetova ravnoteže, što je & nbsp; Domena sklada i dna svjetova. Nastanjuje niz različitih stvorenja različitih rasa. Ovdje možete upoznati ljude iz magične vilenjaci Enchanted Forest, ako želite možete vidjeti u podnožju stanovnika & ndash; patuljci i patuljci ,, kao i sumoran Orcs su uključeni u lov, ribolov i druge ribarstva.

U FAOR jedna velika & nbsp; kontinent koji se proteže & nbsp; od zapada prema istoku. Oko njega, okean, iako niko ne zna da li postoje i druge otoke i kontinenata u ovom beskrajnom tijelu vode. U sredini zemljišta porasla samo planinski masiv & ndash; grb of the Dragon koji su dali utočište u svojim rock patuljke i patuljaka. Na zapadu je plato Arcadia i istočni dio & ndash; zemlja okupirana od strane Hunt snage sila tame. FAOR vam omogućava da igraju i zaboraviti sive svakodnevnom životu stvarnog svijeta i uroniti naglavce u sukob pet trka, tu je mjesto gdje upravo vaš karakter.

 

FAOR online registracije