Bookmarks

FantasyRama

Alternativni nazivi: Fantasy Frame

FantasyRama - fantastičan preglednika strategija bazirana igra. Dizajniran prvenstveno za djevojčice. S obzirom da nema nasilja i hadkornogo zemljište s pogledom na krvi. Igra je puna fantastičnih likova FantasyRama. Čekaju, kad će biti ono po kojem njihov svijet će procvasti, oni će se pojaviti ponovo radost i nikada neće biti tužan.

Prije igre je da pogledate sistemski zahtjevi FantasyRama online:

• prosječna postavkama PC;

• Internet priključak.

U ovoj fazi, možete ići na dizajn svoju igru. FantasyRama registracija je vrlo jednostavna, samo provjeriti ispravnost takvih podataka

1. posjetite igra zvaničnom sajtu FantasyRama;

2. Unesite svoju prijavu, koja se sastoji od najmanje četiri slova ili brojeva;

3. mislim na i zapišite lozinku, što je omogućilo 4-45 slova ili brojeva;

4. Ponovite prethodno određenu lozinku, a ne zaboraviti, jer on je i dalje potrebno da biste se prijavili u igri;

5. Unesite svoju e-mail adresa je važeća;

6. odaberite dan, mjesec i godinu vašeg rođenja;

7. Ako se slažete sa uslovima i uvjetima povjerljivosti - krpelja;

8. ako se slažete da primate zanimljiv Vesti- tick;

9. kliknite na stavku "free to play sada."

Nađeš se u bajci svijet. Situacija ovdje je kako slijedi: u ovoj zemlji postoji moćna čudo drvo života i problema sa njim. To je tužno, to nije dovoljno ljubavi i pažnje. Pa ipak, ljudi prestaju da san, fantazirati. I uz vašu pomoć, on će doći u život. Vi samo trebate biti sanjive, ljubazan, prijateljski i nikad igrati igru.

prije nego što otvorite originalni farmu fantastičan, većina neviđene boje.

Vaš zadatak je da raste farmu puna cvijeća, i podići vilenjaci vile. Tu je standardni proces - konstanta zalijevanje, umjetno gnojivo, ukrštanje, berbu, i naravno raznih financijskih funkcija.

U igri ćete upoznati Nala vile, koji će vas uvesti u svoju farmu.

Igrajte FantasyRama zadovoljstvo, glavni monitor proces povećanja vaše štićenika. I na kraju velike cvjeta drvo kontinuirano, zalihe bogatstva pucanje o broju hard lunarne kristala, a magija nikad ne prestaje da borave u ovom mističnom svijetu, u svakoj od njegovih stanovnika.

U FantasyRama igra vrlo zabavan i ne doživljavaju kao vrijeme prolazi. Ali, doživjet ćete samo pozitivne osjećaje koji dolaze iz patuljci i vile svih čudesnim stvorenja na ovoj planeti.

na ekranu ispred vas ćete naći sve potrebne funkcije, u tom slučaju postoje indicije svuda. Ova igra ne treba takav ozbiljan pristup, kao i druge igre, ovdje se možete opustiti i uživati ​​u atmosferi.

FantasyRama online mami svoje prijatan i visoke kvalitete grafike, živopisne likove i okoline prijatan, melodični melodija u pozadini. Sve ovo pomaže da se opustite, provesti sjednica opuštanje. Glavna stvar ne uvrijediti lokalnim entitetima.

Žene ne vući vremena, početak igre. Sretno!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more