Bookmarks

Fallout: Revival Online

Alternativni nazivi: Fallout: Revival Online

Fallout: Revival Online - browser sa mističnim žanr postapokaliptičnu tema. Ako niste već u prvoj sjeli da igraju video igre, onda bi trebalo već biti upoznati sa svjetski poznate igre - Fallout. Proizvođači su poboljšani ga, napravio zanimljiv nastavak borbe za fanove - Fallout: ". Preporod" Oživljavanje Online, svjesno prevesti

igra Fallout: Revival Online jednostavan za korištenje, tako da možete igrati ne samo na PC-u, ali na telefonu. Jer sve je tako za dobra igra se ne bi trebalo nagomilana sistemske zahtjeve. Dovoljno je da se samo:

• medij parametara opreme;

• preglednika;

• Internet priključak.

Fallout: Revival Online registracija također vam daje puno muke. Uskoro ćete biti u mogućnosti da se izdaju u igri tijekom igre Fallout: Revival Online. Savjetujemo vam da provjerite ispravnost dostavljenih osobnih podataka, kao što su e-mail. U njemu ćete poslati ažuriranja i sve važne informacije o igri.

nastavite

1. posjetite na zvaničnom sajtu igre Fallout: Revival Online;

2. odabrati sekcija - registrirajte;

3. unesite prijava;

4. odaberite pod koji odgovara vama;

5. Unesite adresu svog trenutnu e-mail

6. mislim na i zapišite lozinku, koja se sastoji od ne manje od šest znakova, preporučujemo da se ne mogu koristiti nigdje;

7. kliknite na stavku - registraciju.

I onda se u još nije u potpunosti zaboravili grad vode Grad - jedini preživeo nakon nesreće, koja se dogodila svi isti. Igrajte online igre Fallout: Revival Online trebao biti prilično oprezan. Jer u cijeloj igri možete očekivati ​​opasnost ne samo od raznih čudovišta, ali i iz istog naroda, kao što si ti. Svijet je pun preživjelih, uplašen stvorenja koji nemaju ništa da prežive. Oni ustanu jedni protiv drugih za opstanak - rat počinje. A vi, učesnici.

The Fallout: Revival Online igra Vi ćete biti uzimajući gore struke koji želite. Budući da je mogućnost da izaberu klase ili rase nije dostupan. Svoj život, novac zarađen ovisi o izboru zanimanja, baš kao u stvarnom životu. Možete biti: teško radnici, kuvari, kovači, farmaceuti, agresivan borac, istraživači ili posmatrači. Ovaj grad je obnovljena nakon nuklearne eksplozije, tako da su stambene kuće i tržišta na kojima možete kupiti sve što vam je potrebno.

Možda, igre Fallout: Revival Online prisutnost može vas zadovoljiti sve za ugodan život:

• privatne kuće;

• kuće;

• tržištu;

• banke;

• lov den;

• Arena;

•, pa čak i striptiz bar.

Igra se može igrati Fallout: Revival Online za besplatno, ali svi isti, neki potrebne elemente za život moraš kupiti za pravi novac.

Graphics, izvrsno za misticizam i pogodan muzike.

Vi ste odlučili da se igra? Osjećati kao da budan kao nosi poseban odijelo specifičan, u kojoj je najmanje vidim razliku između muškarca i žene.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more