Bookmarks

Fairy tail

Alternativni nazivi: Fairy Tail

Game Fairy Tail - fantastična fantazija

Nemojte se umoriti od toga da budete zadivljeni programerima koji su u stanju izmisliti magične svjetove, oživjeti ih uz pomoć čudnih bića, magije i prirodnih elemenata. Oni ih prisiljavaju ne samo na funkcioniranje, već i na skladnu međusobnu interakciju: uspostavljanje kontakata, svađanje i sklapanje prijateljstava, davanje i izvršavanje naredbi, ponekad se bore, ponekad trguju ili rastu.

Fantasy browser igra Fairy Tail sa multiplayer modom je jedna od tih kreacija majstora igraćeg prostora. Napravljen je u stilu anime, i to je još jedan razlog da se pogleda u one koji nisu ravnodušni prema velikim očima.

Vaša boravišna dozvola

Stanovnici kraljevine Fiore, koja se nalazi na zapadnom poluotoku Zemljine teritorije, rado vas vide u ulozi novog doseljenika. Ovde u svetu i prijateljstvo živi 17 miliona čarobnjaka, ali ponekad postoje kontroverzne tačke koje vode do rivalstva i konkurencije.

. Njihov glavni posao je magična trgovina. Svi postojeći cehovi i slobodni stvaraoci podložni su Čarobnom savetu, koji kontroliše finansije, izdaje zadatke i osnažuje. Da biste igrali u Fairy Tailu, morate proći test i dobiti posvetu.

Prvi, najjednostavniji test će biti registracija Fairy Tail:

  • E-mail adresa
  • Password
  • Potvrda lozinke
  • Create account

Ili se prijavite preko Odnoklassnika, VKontakte, Meil. ru, Fesbuk, pridružio se grupi igrača zainteresiranih za igru. Kada dobijete propusnicu, navedite pol i ime, a zatim odaberite sposobnosti koje želite da postanete jedna od 4 klase heroja:

  • Elementarni mađioničar - sam odrastao, pomalo povučen, ali svrsishodan. Poseduje moć četiri elementa prirode.
  • Dragon Killer zna tajne drevne magije i zna kako se boriti sa zmajevima.
  • Magičar je koristan u naoružanju magije, kada je potrebno suočiti se sa različitim neprijateljima, a on nema ravnopravnih u rangu u napadu. Pozivatelj se ne može pohvaliti fizičkom snagom, ali je naučio kontrolirati zvijezde, a sada poziva na njihovu snagu u bitkama.

Pregledavanje novog mjesta

Prilikom odabira magičnog karaktera predstavljenog u muškim i ženskim oblicima, mora se uzeti u obzir da su svi kasniji događaji, događaji i partneri povezani s tim.

Jedina stvar koja je nepromijenjena je konstantan razvoj heroja kroz aktivno učešće u životu grada, ispunjenje zadataka, akumuliranje karakteristika i novih talenata. Trebaće vam dobra oprema i pravi prijatelji, korisnije čarolije i saveznici u slučaju opasne situacije.

Niko nije otkazao valutu igre, za koju se kupuju korisni artefakti, a razvoj talenata se ubrzava, i stoga štedi kristale novcem u velikim bitkama, malim zadacima i dnevnim boravkom u iPlayer Fairy Tailu.

Dopuni rezultat će pomoći opsadi, bitki u prodavnici, rajskoj kuli, učešću u kojem uključuje društvo drugih članova udruženja. Nakon registracije proći ćete tečajeve mladog mađioničara i probati svoju snagu u borbi za trening, za koju ćete i dalje dobiti nagradu za poticaj.

Što više proučavate, šire su vaše prilike, ali najprijatnije je da novopridošlice dobijaju obavezne poklone za prvu sedmicu, a svaki dan su značajnije. Također je zabilježena dužina boravka na internetu.

Passing nivoa daje još jedno otkriće. Uskoro ćete moći da počnete da opremate heroja, birajući opremu u meniju, onda će vam magija biti dostupna, možete nadograditi svoje oružje u kovačnici, poboljšati njihove funkcije, a dugme „naučiti“ će vam omogućiti da obučavate lične karakteristike.

 

Fairy tail