Bookmarks

Fable III

Alternativni nazivi: Fable III

Recite mi, molim vas, koji ne zna da je niz igara Fable. Fable 3 igre u svoje vrijeme bio jedan od najiščekivanijih projekata, a do današnjeg dana samouvjereno drži poziciju, privlače pažnju tisuća igrača iz cijelog svijeta svaki dan. Čak i kroz prethodne programeri igre su pokušali da pokriju veliku publiku igračima, čineći kontrolu igre kao pristupačan i razumljiv (zbog čega je igra i uspio da postane jedan od najpopularnijih projekata). Sada su tvorci Fable 3 na PC podigao bar još veći. Promjene uglavnom uticale na gameplay igre. U trećem dijelu gameplay nije moguće dokazati trofeje prolaznike i heroj će biti oslobođen potrebe da se prikupi četiri različite vrste iskustva. Sada ne postoji većina s jedne strane vrlo koristan, ali s druge strane - potpuno nepotrebno pokazatelja. Dakle, projekt postoji oprema ekran, i programeri, odlučeno je da se brisanje evidencije puta.

Igra Fable III je postala racionalnije i prihvatljivo. Na prvi pogled ažurirane sučelje i gameplay može izgledati neprijatno, ali bez panike ispred vremena - sve je to pitanje vremena i navike. Na primjer, u trećem dijelu za kupovinu roba i opremiti svoj lik će morati ići u kupovinu i idite na desno brojač, a ne povući uobičajene listu proizvoda. Ova nijansa daje igra svoju posebnu draž.

Za početak igre, morat ćete preuzeti tradiciju Fable 3. Projekat implementira interaktivnu kartu koja omogućuje junak za istraživanje različitih područja, naći zadatke i odmah promijeniti pravac, prilagođavajući ga u skladu sa tačkom zadatka. Vaš lik će biti u mogućnosti kupiti nekretninu jeftino, i kupuju različite stvari po sniženim stopama, koji često nude trgovci.

Igra Fable 3 javlja 50 godina nakon drugog dijela. Na svijet je sada vladaju sin Last Hero Logan, a kao glavni lik će djelovati kao njegov mlađi brat. Stariji Logan dobiva, više despotske vladavine i postao njegov odnos sa svojom porodicom, što izaziva protagonista bijeg. Što se događa dalje? Preporučujemo da preuzmete kratka metrička priča 3 i učiti sve na svoju ruku. Kao kratku najavu možemo samo dodati da je mirno ovdje ništa neće biti riješen, a protagonist kreću na put, zapošljavanje stranaca i stanovnici gradova u njegov otpor vojsci. Intrigantna, zar ne?

Kao iu prethodnim utakmicama, treći dio kratka metrička priča protagonista može boriti koristeći ne samo strateške odluke i borilačkih vještina, ali i magija. Tradicionalno, svi oružja i oklopa mogu popraviti i unaprijediti. U opisu oružja, postoje tri zadatka, od kojih je ispunjenje čini moguće koristiti neke od njegovih super sposobnosti.

Da bi se bolje vizualizaciju igra, vi ćete biti u mogućnosti da komentar za Fable 3 Trailer video pokazuje sve glavne prednosti ovog projekta.

 

Fable III