Bookmarks

F1 2013

Alternativni nazivi: F1 2013

Unatoč činjenici da su svi postavi F1 ne mogu pohvaliti prisustvo bilo očigledno obilježja, oni upravljaju svake godine privuče pažnju svim novim i novim gaming publike. F1 2013 - igra koja potvrđuje samo ovu teoriju. Kao začetnik projekta je bio dobro poznat tim Codemasters. Samo oni su u stanju da redovno proizvesti prilično kao što se može činiti na prvi pogled, identična dopune dijete i očarati igrači svaki put sve više i više. Možda programeri znao nešto, zar ne želiš da osobno provjeriti ispravnost teorije?

F1 2013 PC - malo drugačiji od svojih prethodnika priče ili gameplay, ali je njen kvalitet je visok, to nekako da podmiti i igračima. Ako ste ikad igrali u Formuli 1, možete biti sigurni da će se u novom dijelu igre osjećati kao riba u vodi. Vidjet će se sastati s poznatim karijeri modu, koji iako izgleda monotono do neke mjere, ali, ipak, motivira na akciju dovoljno jak. Nije previše promijenio, i igra fizike. Pojedinih elemenata, kao što nije uvijek pošten i fer žiriranja, programeri također odlučio da napusti, vjerujući, po svemu sudeći, da daje igra svoj jedinstveni šarm. Budite spremni, a za neke manje probleme sa očuvanjem, koji na prvi pogled može činiti fatalne i nepopravljivi, već iu stvarnosti su "postoje sitnice."

za početak igranja, morat ćete preuzeti prije 2013. godine F1. Danas, većina torrent tragača, možete naći linkove za preuzimanje sve postojeće verzije igre. Dakle, cijeli proces instalacije iz snagu koja vam je potrebno nekoliko minuta (dobro, a ovisno o brzini interneta, naravno). Jednom kada uđete u igru, onda se sastati sa već poznate iz prethodnih projekata postroje sasvim lijepo glazbenu pratnju, da ispuni ranije dijelove sučelja. Formula 1 2013 - igra u kojoj obje iskusne igrače i početnici mogu osjećati "kao kod kuće".

To je istina, to je nemoguće da ne pričamo o tome u ovom trenutku projekt je pripremio za svoje fanove neka iznenađenja. Prvo, nova igra mode - Classics, koji će omogućiti igračima da konačno voziti duž prašnjavim putevima 80-90-ih godina u Moldaviji i nevjerojatno elegantan automobile! Na tako nešto igrači su zatražili dugo vremena, i da su odgovorili njihove molitve. Preuzimanje Formula jan 2013 je moguće samo za neke rijetke automobile koji stvaraju novu i vrlo ugodna topla atmosfera - ne mukotrpan proračuna, što je zamijenjen snažan karakter. Upravljanje "Oldies" nije lako, ali nevjerojatno lijep. Ako ste ljubitelj Racing, onda je samo da se oprobaju u načinu Classics!

Da bi razumjeli o čemu pričamo cijelo vrijeme, predlažemo vam da razmotri F1 2013 video trailer, gdje prednosti su detaljno opisane točno.

 

F1 2013