Bookmarks

Evolucija

Alternativni nazivi: Evolutions

Online igra Evolution & ndash; free browser igra. Ovo je jedinstvena prilika da se u svijetu nakon kataklizme, da učestvuju u njenom oživljavanju. Igra Evolution online & ndash; kontinuirana borba za nadmoć tri elementa. Svi su odavno poznata dobro i zlo, kao i neutralna sila za održavanje ravnoteže. Evolucija ste online pruža mogućnost da se izbore i postati jedna od stranaka. Registracija Evolucija će vam napraviti učesnik igre i otvoriti vrata nepoznatim svijet budućnosti. Ova igra je instaliran na serveru i snažan, dakle, ima veliku stopu. Ali, ako želite, možete instalirati na računalo dio klijenta igre kako bi se osiguralo smanjenje protoka saobraćaja. Poenta, kako kažu, & nbsp; štedljiv. Evolucija Online registracija je na raspolaganju za sve i nije komplikovan ili problematično proces. Samo unesite ime svog lika, e-mail adresu, lozinku (opet ponavljam to), kod sa slike i kliknite na Registracija. Pridružite u igri evoluciji napravili ste puni stanovnik ogromne virtualnom svijetu, gdje svaka od zaraćenih strana će zvat na njega. Ostvarite ono što je vaša duša i pokušati da ispravno izabrati svoj put. & Nbsp;

Evolucija online igra uključuje niz scenarija za lik. Oni koji teže vojne slave, direktan put do arene. Upravo tu veliku bitku. Sa svakom novom nivou, vi osjetiti sve više zadovoljavajući i Estsilon igra je više nego zanimljiv je veći vaš korak na prestižnu slavu moćnog ratnika. Borbena sistem igre je neuobičajeno duela, grupa, haotično i miješa se borilačkim. Možete sudjelovati u jednostavnim i konja mečeva. Međutim, nije sve tako voli i krvoločni krike bitke. Postoje ljudi koji sanjaju o mirnom životu. Game Evolution brine civila i nudi izbor od mnogih zanimanja. Ako ne želite da se razmišlja o ratu i posjeduje jedan od njih i ništa neće spriječiti dublje u ekonomske aktivnosti. Uz sticanje licence, možete postati mađioničar, kovač, lekar, šumar, rudar. Ali ovo nije kompletan popis trgovanja. Pa, i još jedno iznenađenje! Za ljubitelje nemirne uzbuđenja u igri stvorio labirint turnir. Vaš ukus i osjećaj rizika ključale krvi u venama? Molim vas! Idi tamo!

Nakon što ste odlučili s obitelji i uzeti način karakter ne dogovore stalno težiti da poboljšaju svoje performanse. Usput, o slici karaktera. To može biti i muško i žensko. Kao i standardne ili jedinstven. U igri postoje parametri koji karakterišu naši heroji: instinkt, vještina, snaga i izdržljivost. & Nbsp;

Igrajte Estsilon ste u gradu Oasis i okolnih teritorija. Možete odabrati stari ili novi granata na gradskom trgu. Ovo je kako ti se sviđa. Mijenja karakter javlja u upitniku. Lokacije u svakom slučaju ostaju isti. Postoji arena, banke, vlade, komisije i devizni trgovinama, hramove, kuće, i majstori naloga, najma trgovina, tržište majstori, zabiti, guste šume, tamne pećine, spomenik i turnir maze. Naravno, morate shvatiti šta je šta. Na primjer, Bank & ndash; Ova radnja deviznu štednju, trgovine su za kupoprodaju razne stvari, i tako dalje.

igrati online Evolution će biti lakše, ako možete da uhvatite dovoljne količine zlata ili spasiti igra eura. Na kraju krajeva, oni će pružiti priliku da steknu potrebne stvari. Postoje neke skupove stvari: države. stvari koje su kupljene u prodavnicama; stvari poboljšana sa modifikatore; magic; Resources & nbsp; i darove. To samo nije uključena u ove setove! Ova oružja i oklopa, i odjeću, i artefakti i relikvije, i bilje, a rijeka pokloni & nbsp; i još mnogo toga.

pružiti sama sa potrebnim stvarima, ne morate da se osjećaju neugodno. Zbog njih, odnosno svojim prisustvom, mnogo ovisi. Šta misliš, da li je moguće da se uspješno obavljati bez borbe dobru opremu? Logično, ne. Dakle, pokušati izabrati prave stvari i modifikatore. & Nbsp;

Da igrati online Estsilon može biti brz prijatelji, koje ćete pronaći ovdje. Imate priliku za stvaranje vlastite poretka ili se pridružiti postojećim jedan. Da biste to učinili, potrebno je samo da odaberete najpogodniji za vas.

Vi ćete sigurno cijeniti prednosti igre. Njene šarene gameplay će vas zadovoljiti, i takmičenja sprovodi od strane uprave će donijeti ugodnih iznenađenja. Ako je nešto nejasno, pomoćno osoblje će uvijek trebati pomoć.

Sretno vam, dragi kreatori novog svijeta! & Nbsp;

 

Razvoj online registracije