Bookmarks

Euro Truck Simulator

Alternativni nazivi: Euro Truck Simulator

Igra Euro Track Simulator - mirno igra, savršen za miran odmor daleko hladnih zimskih večeri. Ova simulacija igra koja savršeno utjelovljuje sve najbolje osobine ekonomske strategije. Ova vrsta igra je veteran, kao službenom priopćenju održan 2008. godine, a prošle je 2012. godine programeri projekta već su predstavili njegov nastavak. Grafika igre je definitivno nije najkvalitetnije i svijetle, ali ona je postala norma u pitanje o provedbi simulatora kamiondžija. Projekti ove vrste obično zauzme svoje zemljište i gameplay izvršenje.

Igra Euro Truck Simulator - vaša prilika da postane vozač kamiona. Ako ste oduvijek sanjali kao vozač kamiona, prevozi razne robe preko prostranstva zemlje, ovo je vaša šansa. Igra se iz prvog lica, tako da je ekran će biti prikazan sve brzinomjer i ekranima. Da bolje razumiju ono što je ovoj igri, možete pogledati na poseban Euro Truck Simulator video trailer. Osim toga, bilo učesnik će biti omogućen pristup na kartici, koji će biti pohranjen u unaprijed sve prave rute. Sve se radi što je realnije moguće i zamišljeno, tako da svaki vozač može podesiti ogledalo na sebe. Da biste bili sigurni vaš lik nije umoran, ekran je postavljen odgovara indikator skale.

Euro Truck Simulator Rusiji i mnogim drugim zemljama imao vremena da se cijeniti. Ispred svakog igrača će imati veliki broj misija i zadataka za koje učinak zbog poticaj bonusa i novčane nagrade. Vaš lik će morati pažljivo pratiti svoje vozilo (što je također lako raditi sa posebnim eksponencijalnog skala), popravke i to čim je potrebno, tako da ne zaglaviti negdje na stazi.

Da bi se dodatno zaintrigirati vas, a vi možete brzo skinuti Euro Truck Simulator, će reći o projektu dostupne u redove, to jest, u cijeloj igri ćete stajati ispred definitivno svrhe. Da bi se postigao čin svakog novog posla, morate igrati Euro Truck Simulator, obavlja niz konkretnih zadataka. Do igrač nije dosadno, poslovima sa svakom novom nivou će postati složeniji.

Kao što ste postali vozač razvozyaschim opterećenja u različitim pravcima, morat ćete se pobrinuti za dobijanje dozvola i viza. Skupite potrebnu količinu novca, možete kupiti dozvolu za ulazak u određenu zemlju. Trošak licence povećava s veličinom zemlje. Igra dizajniran za sitnice, tako da kao vozač će se tražiti odvojeno za dobivanje dozvole za prijevoz opasnih materija. Kao što možete vidjeti, nećete biti dosadno kada možete preuzeti Euro Track Simulator.

Čak i unatoč činjenici da danas to nije moguće igrati Euro Truck Simulator besplatno preuzimanje (deklarirane vrijednosti varira između 7-8 dolara), mnogi igrači su aktivni učesnici u projektu i naučiti da žive život kamiondžija.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more