Bookmarks

Europa 1400

Alternativni nazivi: Europa 1400

Europa 1400 Online & ndash; je besplatna browser igra u kojoj možete kreirati vlastite dinastije. Ovdje možete biti lukav trgovac i ugledan majstor, i neobične negativac & hellip;

Europa 1400 je dostupan na internetu na bilo koji browser i instalirati igre klijent ne nužno!

da uđe u igru, trebate Registriraj Europa 1400: u polja za registraciju na početnoj stranici odabrati igru ​​server, unesite ime vašeg budućeg dinastije (ime igrača), svoj e-mail. poštanska adresa (e-mail) i lozinku. Zatim slažu na Uslovi igre, a na ovom Registar u igri Evropi 1400 više, ideš na novu stranicu, možete stvoriti sliku svog heroja. Ovdje možete izabrati pol karaktera, avatara i dodijeliti joj ime. Ako se vratimo na marker i laquo; & raquo;, Master mogu odlučiti za njihovo dinastiju grb i svoju prvu radionicu, sljedeće oblasti: Master, Patron, naučnik i Rogue. Sada, ako ste spremni za početak igre, kliknite na & laquo; Play Game & raquo; i ući u prostor za igru!

Vaš lik ima šest talenata: & nbsp; Craft, Eloquence, Darkness, znanje magije, borbe i pregovori. Poboljšati ovi talenti mogu koristiti artefakti. Maksimalni nivo nivelacije & ndash; 100.

Pored talenta, moguće je u igri za izabrati profesiju: ​​Alchemist, Farmer, Thief, Priest, pljačkaš, vlasnik konobe, kovač, stolar, ili Weaver.

& nbsp;

Online igra Europa 1400 nudi pet lokacija u gradu, koji će se održati u glavnoj igri. To su: District gospodari District konobe, Gangster općine, šume i vježba području. U tim lokacijama svoj lik može preuzeti zadatak (zadatak radna mjesta).

U početnoj fazi, vaš lik će morati prikupiti sredstva ili ih kupiti na tržištu (resursa u igri su različite, ovisno o smjeru studija). Kroz sredstva u svojoj radionici možete proizvoditi robu koja se onda mogu ponovno prodati na tržištu, a za novac za izgradnju još nekoliko radionica (možete izgraditi 4 radionice) i povećanje radnog osoblja. & Nbsp;

je važno! Ako niste zadovoljni sa svojim radnju, može biti uništena.

& nbsp;

online igre Europe 1400 je glavni trgovinski centar za sve vrste roba, to je tržište. Možete kupiti, prodati, upravljanje, transport, i molim (ako postoji potreba za ovaj). Igra ima svoju valutu & ndash; Zlato. Osim zlata postoje & nbsp; Rubini, koji se može kupiti za & laquo; Real & raquo;.

Zajedno s razvojem svog prebivališta (da se razvije prebivališta, možete koristiti ekstenzije i poboljšanja), vaš lik će naučiti talentima & nbsp; & Trading i plan intrige. & Nbsp;

igrati igre Europe 1400 online možeš, sa svojim špijuni, koji će pratiti druge igrače, i prikupljanje dokaza protiv njih.

Europa 1400 Online igra ima takvu zgradu što je Gradska vijećnica. To je mjesto gdje se politički život grada: postoji knjiga zakona, pregled kancelarije i sudnice. Ovdje možete kupiti naslov (to povećava ugled, a potrebni su za određene pozicije i proširenja rezidencije) ili tražiti nove zgrade.

Igra Europe 1400 Online nudi vam izgraditi ekonomsku imperiju sa zanatima, postao iskusan trgovac i uzdigne političke Olympus. Jednostavnim kolibu u igri se može pretvoriti u palatu. Sve će zavisiti od vaše napore.

igrati online igra Europa 1400 može biti, koja se bavi trgovinom s drugim igračima dirketno na skladište. Ovdje će i dalje imati koristi od cijene koje su nezavisne od tržišta.

postizanje dovoljne utjecaj i bogatstvo, vaš lik može se uključe u političke karijere. Imaju različite pozicije će mu dati razne povlastice i bonuse u cilju jačanja utjecaja i zgnječiti konkurenciju.

da igraju u Evropi 1400 možete pridružiti klanu ili kreirati vlastite. Se u klanu, igranje s drugim igračima, možete postići više u igri i hellip; & nbsp;

Igra ima trodimenzionalnu grafiku, tako da u Europi u 1400 da igra bi bilo vrlo lijepo!

jer igra mnogo različitih funkcionalnosti upravo opisao se ne daje moguće. Najbolja opcija bi bila da se Europa 1400 registraciju, kroz koje će svi moći vidjeti za sebe!

 

Europa 1400 online registracije