Bookmarks

Escilon

Alternativni nazivi: Escilon

Escilon je igra u pretraživaču, koja je publici korisnika dostupna besplatno. Ovo je originalna MMORPG (istorijska žanrovska) igra. Projekt se kvalitativno razlikuje od trenutnih mrežnih igara, jer su kreativci uzeli poteškoće da otklone razne nedostatke. Dragi igrači, Escylon neće privući samo zanimljiva legenda, već i ključne karakteristike koje će vas ugodno iznenaditi i oduševiti. Ulazeći u svijet pećinskih ljudi, dobijate priliku za razvoj i kretanje u nove svjetove, gdje se, shodno tome, otvaraju sjajni, primamljivi izgledi. Tako vam se čini da pratite iz prošlosti u budućnost, osjećajući čari i složenosti života u različitim epohama.

Sistemski zahtevi za igru u200bu200bsu minimalni. Windows (XP, Vista ili Windows 7) mora biti instaliran na vašem računaru. Za igranje će vam trebati i zvučna kartica, tipkovnica i miš. Ako imate internetsku vezu, možete se registrirati i početi igrati igru u200bu200bEscylon online.

Internetska registracija

Escilon učinit će vas stanovnikom kamenog doba. Nema potrebe za preuzimanjem klijentskih programa. Registracija Escylon-a jednostavan je i brz postupak. Trebate samo registrirati novi znak tako što ćete napisati sljedeće podatke:

 1. Morate unijeti prijavu - smislite originalno ime za svoj lik
 2. Navedite spol (muško ili žensko)
 3. Zabilježite svoju adresu e-pošte, ali samo pravu!
 4. Unesite svoju lozinku, pokušajte doći do pouzdanijih
 5. Unesite datum rođenja

Nakon popunjavanja registracijskog obrasca, preostaje da kliknete na gumb za prijavu i igra Escylon online postane vam dostupna. Spoznaj istinu velicanstvenog i shvati istinu nemilosrdnih. Koje bi bilo pogodnije vašoj prirodi? Online igra Escylon pomoći će vam da to shvatite.

Da biste shvatili kako Escilon treba igrati, prvo morate položiti tečaj za vatru. Nakon uspješnog završetka ovog zadatka, dobit ćete stat bod za povećanje, plus neke korisne stvari. Kad shvatite mehanizam igre, moći ćete posjetiti sve dostupne lokacije. Escilon online igra uključuje i nadzemne i podzemne lokacije.

Nadzemlja su kopno, otoci i mora, a podzemlje je lavirint. U svim će mjestima postojati raznolike životinje, iz kojih periodično ispadaju resursi, koje bi trebalo pokupiti. Budući da sve u igri morate kreirati sami, pali resursi će vam biti korisni za kreiranje masti, izradu odjeće i oružja. Ali to ćemo detaljnije pogledati kasnije.

Stvarno, shvatili smo gde se igra odvija. Glavno stanište divljaka je selo Špilja. Ovdje se nalaze sljedeće lokacije:

 • Bonfire
 • Špilja šefa jahanja
 • Spirit Cave
 • Kamina majstora
 • Battlefield
 • Antistes koliba
 • Oltar za trgovinu
 • Hram Opifex
 • Ledena pećina
Osim gore navedenih mjesta, imate pristup Ribarskom selu, gdje možete kupiti čamac, kao i izvršiti zadatak potrage.

Da biste igrali Escylon, trebate odabrati kako želite da vidite svoj lik. U online igri Escylon postoje ratnici i mađioničari. Imaju karakteristične karakteristike i vještine. Glavni parametar ratnika je tjelesnost. Također ćete se morati pobrinuti za podizanje bijesa i spretnosti. Za mađionike naglasak je na inteligenciji. Osim toga, morat ćete se pobrinuti da sa povećanjem razine možete staviti na potrebne čarobne predmete.

Kao što je već spomenuto, potrebne stvari napravite sami. Escilon je neprekidna borba za opstanak i prirodno nećete preživjeti na ovom svijetu golim rukama. Postoji samo puno resursa, ali kad nešto postignete, morate ga rafinirati prije nego što se pretvori u korisnu stvar. U ovoj online igri pružaju se sljedeći resursi: razne biljke, gljive, korijenje, kamenje, grane, kao i one koje su pale sa životinja. Možete ih koristiti samo nakon identificiranja u Špilji duhova. Nakon identifikacije možete, na primjer, napraviti mast (ako znate recept), zamijeniti resurs za nešto korisnije ili ga samo pojesti i povećati ovaj stat.

U igri je i valuta - Školjke. Ali možete zaraditi trgujući istim resursima ili ovladavanjem profesijom. Ako volite mirni rad, postanite šaman ili majstor. U tom će slučaju vaše usluge biti dobro plaćene.

Međutim, kreatori su se pobrinuli za sistem borbe. Učestvujte u grupnim borbama sa drugim igračima i životinjama, kao i samo u duelima. Vaše oružje biće kamenje, noževi, sjekire, palice, palice. U koju god bitku uđete, uvijek težite pobjedi! Uvjereno se uspnite na vrh slave i steknite iskustvo koje je toliko potrebno da biste nastavili svoj daljnji put.

Općenito, online igra sastoji se od dovršavanja zadataka zadataka. Sve započinje prvom potragom za Campfireom koja je primljena od Virtusa. Daljnje zadatke preuzet će od starca Antistes. Što duže igrate, više ćete potražiti. Sa svakom razinom postaju zanimljiviji i raznolikiji.

As za nivoe, igrajte online igru u200bu200bEscylon, možete prelaziti iz jedne ere u drugu. I svaka razina ima svoje prednosti i mogućnosti. Na primjer, za mađionike količina mane po jedinici inteligencije ovisi o razini. Ratnici do 5. nivoa mogu pozvati instruktore i majstore štrajkova ili evazija na bojnom polju. Značajka četvrtog nivoa je mogućnost povećanja profesionalnih vještina na njemu. Da biste prošli i procijenili sve ove izvanredne nivoe, uživali u atmosferi drevnog svijeta, upriličili se u fascinantno putovanje kroz ere, sve ovo i još mnogo toga vam nudi internetska igra Escylon.

Registracija u igri Escylon dostupna je svima. Ovaj misteriozni svijet spreman je da vas primi! Dobrodošli u prostranstvo uzbudljive virtuelnosti! Neka igra bude sigurna da će vam pružiti puno užitka!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more