Bookmarks

Empire: Total War

Alternativni nazivi: Empire: Total War

Empire Total War Game --based strategija okrenuti izvršava savršeno kombinuje najbolje osobine žanra i uzima najbolje od vojne taktike. Svi događaji u projektu razvijen u realnom vremenu. Ova igra će se svidjeti svima onima koji su ludi za igre na vojnim pitanjima. Projekt je napravio jako kvalitetne i sa dušom - velike grafike, animacija je jasno, gameplay zaslužuje poštovanje. Projekat implementira potpuno novi grafički sistem, što vam omogućava da uživate u igri divan pogled na slike. Osim toga, svaki igrač će biti na raspolaganju za nove krajolike i neobične flore. Ugodno iznenađenje - pravilne promjene vremenskih prilika.

Nova igra Empire: Total War će biti prebačen na vas u dane dalekog XVIII stoljeća. Da budemo precizniji, sve počinje igrajući akciju u 1700, a možete gledati istorijske događaje i utiču na njihove promjene do 1799. Međutim, kao što je danas obećao programeri projekta na kraju će biti u mogućnosti da nastavi utakmicu - nove mape i zadaci će biti aktivirana predstavljen. Osjećat ćete se u ulozi hrabrog i odgovorni zapovjednik. Pod vaše rukovodstvo neće biti samo na moru, ali i zemljište na milost i mudrost će računati na cijelu naciju. Vi i vaš lik će biti u mogućnosti da istraži ako želite ceo svet. I pobrini se sve gore navedeno u svojim očima, možete potrazi za Empire: Total War video trailer.

Da biste dobili prednost u igri, morat ćete primijeniti i poboljšaju svoje diplomatske sposobnosti. Pripremite se za ono što vi nudite i organizirati koalicija i saveza. Na ramenima leže odgovornost za kontrolu novonastale, i dugim trgovačkih puteva. Ali da bi za početak reprodukcije morate preuzeti pre-Empire: Total War.

U okviru ovog projekta, učesnici će moći održati želju borbe, samo komandir brod ili cijelu flotu, najbolje opremljenih brodova. Jednom kada možete preuzeti Empire Total War, možete implementirati u vlastite igre strategije i planove. Svaki potez u igri, to je šest mjeseci života. Možete igrati s drugim igračima u realnom vremenu, koristeći taktički kartu, ali ako je potrebno, igra se može prevesti u automatskom načinu rada, dok učitavanje taktički kartica nije potrebna.

Svaki igrač može kontrolirati u Empire: Total War frakcija (jedan na početku igre). Unatoč činjenici da je nacrt naveo više od 50 frakcije, razumno dostupni učesnicima projekta će biti potpuno novi, ali neke od njih, ostali će biti dodan kao razvoj i promociju.

U igri postoje tri osnovna dijela svijeta igre

1. Sjevernoj Americi.

2. Europe.

3. Indija.

Indiji i Elephant plaži rangiran kao trgovačkih puteva.

Da bi testirali njihovoj igri i pobrinite sve njene čari, jednostavno treba skinuti Empire Total War, požurite!

 

Empire: Total War