Bookmarks

Empires u Flames

Alternativni nazivi: Empires u Flames

Igra Empires u Flames - besplatan simulator koji će vas vratiti u Veliku Napoleon.

Morat ćete Empires u Flames online izgraditi kamp i biti tamo, kao komandant Vojske ili Grand Royal britanske vojske u borbi. Budućnost Europe u ovoj igri je u tvojim rukama!

U Empires u Flames Registracija će vas odvesti mnogo vremena. Da bi se registrovali morat ćete ući u trenutno potrebne podatke za administratora. I tako da ćete morati da napiše sljedeće:

1. Odaberite od tri opcije za server na kojem želite igrati.

2. Napišite svoje korisničko ime. Imat ćete priliku za ovu igru ​​doći do imena.

3. Budite sigurni da zapišite lozinku u sljedeću ćeliju, koja će zadovoljiti sve sigurnosne zahtjeve.

4. Zatim unesite svoju e-mail adresu.

5. Ako ste zainteresirani za informacije koje se u nastavku, stavio znak u željenom ćeliji to.

6. Kliknite na " Kalendar kostenlos spielen " .

Sada možete sigurno nastaviti u igru ​​Empires u plamenu.

Igrajte Empires u plamenu ćete koristiti web preglednika, tako da nema dodatnih računalo zahtjeve za ovu igru ​​neće biti nominiran.

Tko će osvojiti u igri Strategija Na kraju, naravno, odlučiti da ne , [29 ] istorijske činjenice, i vještinu igrača ovaj browser game.

U Empires u plamenu igrati morate, kao iu bilo kojoj drugoj Strategija Da biste to učinili, te prvi put da se fiksni položaj i da bude bezbedno. U Empires u Flames Morat ćete izgraditi grad.

Misli kako za izgradnju Različite jedinice , pješadija, Hussars [18 ], Grenadiers i drugima , a vi ćete biti u mogućnosti da da se bave ovim. Slično tome, da biste postali jači ćete morati razviti strateški stroitelskoe vještina. Ako ne, razvoj događaja u Empires Online in Flames će se polako razvijati.

Vi ćete obavljati različite zadatke i misije za postizanje uspjeha u igri carstva u plamenu.

Ne odgoditi utakmicu za kasnije, sve dok imate pravo da zauzme teritorije i upotrebu oružja. Za ovu preglednika igri imate priliku da lako igrati na internetu, i kao RA nije e ne bi imao potrebe za preuzimanje ništa dalje.

Osim toga Empires u plamenu je , besplatan browser igra.

U ovoj igri možete ne samo razvijati i napredak, ali i da ćete biti u mogućnosti da se miješa u britanskom sukobima.

On koji voli strategiju koja poštuje Empires u plamenu online, jer vas vodi koliko mogu stvarni svjetski rat velikog komandanta Napoleona. Ovdje ćete osjetiti pravi moć oružja.

Zapamtite, nije ni čudo da ime igre je prevedena kao carstvo u vatru, što je u ovim vremenima sve što je ide dobro, nije bilo gotovo ni dnevni dio djela Napoleona.

Go dok sa Empires u plamenu, smatraju da nije sve možete reći knjigu. Istražite svijet!

 

Empires u plamenu online prijave