Bookmarks

Carstvo: Četiri kraljevstva

Alternativni nazivi: Carstvo: Četiri kraljevstva

Game carstvo: Četiri kraljevstva o srednjovekovnom kraljevstvu.

Ako volite da igrate igračke na vašem mobilnom telefonu, preporučujemo Empire: Four Kingdoms MMO strategiju za Android, iPhone i iPad. Razvoj pripada kompaniji Goodgame Studios, koja se brinula za adaptaciju na nekoliko jezika, a možete izabrati pogodan. Događaji se održavaju u vrijeme kraljeva i viteza, tako da srednjovekovna atmosfera vlada u svemu. Posle kratkog uvoda, tokom kojeg se pomaže u radu sa menadžmentom, nastavite na samostalan postupak.

Empire: preuzimanje četiri kraljevstva nije teško, jer je dostupno besplatno. Međutim, ako ste jedan od onih koji ne mogu čekati da napreduju brže, onda se pripremite da periodično pošaljete sa svog računa mali iznos za ubrzanje izgradnje, rudarenja ili poboljšanja zgrade. Ako više volite da igrate na velikom ekranu, na računaru možete preuzeti Empire: Four Kingdoms i to će biti igračka bazirana na pretraživačima sa istim podešavanjima kao i mobilna verzija.

Kopamo na novu teritoriju.

Jednom igraču se dodeljuje komad zemlje, koji mora biti zaštićen i razvijen. Izgraditi unutar kraljevstva zgrade, izvući resurse, obučavati vojsku. Postepeno, granice imanja će se proširiti, pošto će biti više potreba. Postoji mnogo zgrada, a pristup njima se postepeno otvara, ali najvažniji su:

  • Manje kamena
  • Sawfish
  • Ferms
  • Kućne usluge
  • Tablice

Jednog dana vam omogućavaju da nabavite korisne materijale, drugi su odgovorni za hranu, drugi su potrebni za zaštitu kraljevstva. Takođe ćete imati špijune. S jedne strane, to su korisni momci koji će pomoći da saznaju o vojnom potencijalu i ekonomiji susjednog kraljevstva, ali s druge strane mogu postati problem. Na primer, ponekad one uzbuđuju ljude, a požari počinju da izbijaju u gradu.

Takođe treba uzeti u obzir da špijuniranje komšija nije samo vi, već i drugi špijuni koji špijuniraju na vašim zemljama. Da ih uhvatite, pošaljite čuvare patroliraju ulicama. Zarobljeni špijun može saznati vrijedne informacije o tome ko ga je poslao i pošalje svoju vojsku kupcu.

Game carstvo: Četiri kraljevstva vam omogućavaju da izaberete taktiku razvoja događaja. Pokušajte da pregovarate mirno, a samo ako diplomatija ne daje rezultate, učešće u bitkama ne može se izbjeći, tako da ćete i dalje morati napasti ili braniti s vremena na vrijeme. Za to je neophodno vešto koristiti raspoložive sile, ispravno njihovo uređivanje i primjenu dostupnih alata na mjesto.

On je takođe izbor da se pozabavite samim neprijateljem ili da se udružite sa prijateljskim kraljevstvima. Izbor treba izvesti svaki put pojedinačno, na osnovu vaših sposobnosti i neprijateljskih snaga. U ovom slučaju, možemo dati savjet u društvu da se aktivno ponašamo, tako da ćete biti poznati i cenjeni. Ako aktivno učestvujete u životu saveza, u slučaju napada na vas, ima više šanse da će poziv za pomoć brzo reagovati. Pored toga, u takvim udruženjima postoje izborne kancelarije. Pored lidera i njihovih asistenata postoje i diplomatije, oni pomažu u stvaranju mira između saveza ili oslobađanja rata, nakon što su proučili njihov odnos. Vrabitelji su angažovani u potrazi za novim članovima alijanse, maršali komanduju glavnim snagama, a blagajnici prate popunjavanje unutrašnje trezorije.

Empire: Igra četiri kraljevstva ima mnogo lica, ali je nemoguće sve detaljnije reći. Biće invazije nomada, samuraja i drugih stranaca. Postoji studija o novim zemljama sa teškim ili povoljnim uslovima, učešću u kraljevskim suđenjima i još mnogo toga.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more