Bookmarks

Elite opasno

Alternativni nazivi: Elit Dangerous

Igra Elite Opasan prostor simulator.

Osvajanje prostora je san čovječanstva, koje se neće ostvariti dugo vremena. Naravno, neke zemlje šalju svoje brodove na orbitu Zemlje, proučavaju površinu Mjeseca i Marsa, koriste satelit za predviđanje vremena, prate svoje susjede i izvode mnoge druge operacije. Međutim, ovo je djetinjasta žamor u odnosu na ono što igra Elite Dangerous nudi simulatoru prostora. Razvijen je od strane kompanije Frontier Developments, povjeravajući publikaciju Frontier Developments. Objavljen je u zimu 2014. godine, a posljednje ažuriranje je bilo u proljeće 2017. godine. To je takođe sledeća Elite serija, ali mnogo naprednija u smislu tehnologije.

Počinjući igru ​​Elite Dangerous, iskusni igrač će primijetiti mnogo toga zajedničkog s prethodnim verzijama. Najvažnija stvar koja je sačuvana je mogućnost surfanja ogromnim teritorijama. U ovom slučaju, programeri su odlučili da ne povezuju igrača sa konvencijama kao što je izbor profesije. Zapravo, iako su ovdje predviđeni, ali su vrlo uslovni. U svakom trenutku možete rekonfigurirati brod i učiniti nešto neobično u odabranoj ulozi ako je u ovoj situaciji profitabilnije.

Kroz trnje duboko u galaksije

Nakon želje da se učita Elite Dangerous, otmičar dobija brod i 1000 novčanih jedinica kredita. Ovo je jedina stvar koja vam je potrebna za početak karijere:

  • Trader
  • Pirata
  • Istraživač
  • Lovac iza glave

Ali, kao što je već spomenuto, kao pirat i vidim oštećeni vanzemaljski brod, ne morate završiti i opljačkati ga. Možete vratiti svoje funkcije, podijeliti hranu i gorivo, uz povratak njegove podrške. To vam omogućava da ne razmišljate stalno o svojoj ulozi, već jednostavno postupate u skladu sa okolnostima, uživajući u igranju.

U otvorenom svijetu ima oko 400 milijardi. zvezdani sistemi, tako da će lutati gde. Brojne planete su jedinstvene po prirodi i resursima. Istražujući ih, možete pronaći ogromne naslage minerala i početi ih iskopavati. Borba sa konkurentima je neizbježna. Iako prostranstva velikih, ali utabanih puteva nisu toliko, a još više proučavali planete, koje su se spremale na profit. Sve vaše akcije imaju posledice. Na primer, ako budete dobro ekonomski, jednog dana ćete postati monopolista i moći ćete da utičete na spoljno tržište. Isto važi i za politiku koja ima više vojne moći, on vlada loptom.

V Elite Opasnost se može reprodukovati odabirom jednog od 3 režima:

  • Mass Online;
  • Kooperativna grupa igrača okuplja se kako bi manipulirala izvan online svijeta;
  • Jedan nije direktna veza sa drugim igračima.
Još uvek možete izabrati jednu od galaktičkih snaga i zakleti se na nju. Što je vaš status veći, to više možete sami uticati na njegove odluke. Vrh vlade povremeno izdaje zadatak kome da napadne, koga da uništi, sa kim da započne pregovore, i tako dalje. Poslušanjem i ispunjavanjem zahtjeva, igrač u zamjenu dobiva vrijedne bonuse za igru.

V Elite Opasni svi koji čekaju stalnu avanturu i neograničen izbor akcija. Igrači sami kontrolišu šta se dešava oko njih, utičući na najbolje od njihove snage, profesije i ranga. Ovdje će svatko imati mjesto za trgovce, prospektore, političare, vojnike, slobodne plaćenike, gusare i druge profesije. Razvijte svoje brodove, dajući im nove mogućnosti i sposobnosti. Opremite se oružjem, jer čak i mirni trgovac ponekad mora da se brani. Potražite saveznike i zaključite mirovne sporazume, započnite ratove i djelujte kao izaslanik.

 

Elite opasno