Bookmarks

Eden Eternal

Alternativni nazivi: Eden Eternal

Igra Eden & ndash; igra je prije dvije godine u anime stilu, koji je dizajniran za veliki broj korisnika istovremeno. Njegova glavna karakteristika je značajno drugačiju igru ​​iz iste strategije - to je prilika da se igra ne jedan lik, s više prebacivanje u isto vrijeme između više klase. Ako odaberete Eden Eternalv igraju ne morate računati na brzi uspon do vrha savršenstva i lako pobjedu. Vi ćete morati razbiti glavu oko toga kako biti hrabar, jak i moćan karakter.

To je rekao da je za svaku klasu su predviđene za različite borbene karakteristike. To može biti ne samo bonuse da jedan ili drugi heroj dobiva za štetu, mogućnost izbora različitih vrsta oružja, sposobnost da pozove pomoć životinja, i još mnogo toga. Sve u igri može uživati ​​igrači od pet klasa, ali promijeniti jednog do drugog traje oko 20 sekundi na dobru brzinu internet.

Zahtjevi za igre su prilično standardne:

1. & Nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Pristup Internetu brzinom od najmanje 600 K / s.

2. & Nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Operacijski sustav & ndash; XP, Vista, 7 ili ekvivalent.

3. & Nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Memorija za manje od 1 GB.

4. & Nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Memorija & ndash; najmanje 1 GB.

5. & Nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Grafička kartica.

6. & Nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Zvučna kartica.

7. & Nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Minimalna Gaming vještine.

Eden Eternal online , igrači mogu graditi cijelu metropolu, sve ovisi o mašti i želji. Možete razviti ekonomiju i društvene sfere, uzeti posao i sudjelovati u realizaciji brojnih planova. Zbog toga, igrač ima priliku osvojiti poštovanje majstora. Ako niste spremni da preuzmu odgovornost za cijeli grad, moguće je da se pristupi bilo koji grad kao rezident i razvijati tamo. Vi ćete morati da se pridruže u klanu, da se razvije i pomoći u razvoju drugima.

Eden Eternal registracija je potrebno. To će dati priliku uživati ​​svim bonus igra. Ne treba zaboraviti o trgovini u kojoj možete kupiti sve što vam je potrebno. Registracija traje vrlo malo vremena, to prolazi na naslovnoj strani igre (polja se popunjavaju sa imenom, e-mail i tako dalje.

Osim izgradnje mira imaju priliku da se oprobam u drugoj karijeri & ndash; na primjer, da učestvuju u borbama, bitkama, ići na lov na blago, i tako dalje. D. U svakoj fazi je moguće da se pumpa heroj i dobiti nagrade i bonuse. Kao rezultat toga, ako ste saznali da pravilno kombinirati vojne racije i mirno postojanje, nešto prilično brzo biti u mogućnosti da izgrade svoj grad i da se razvije u njemu snažnu infrastrukturu.

Eden Vječni igrati online je vrlo zanimljiv i zbog toga što jednom u igri možete igrati do nekoliko tisuća ljudi. Ali, u isto vrijeme u istom klanu je samo 3 desetak igrača. Uz sve to ne bi trebalo da nas obmanjuje da ako danas ste pobjednik u borbi, onda sutra ćete biti u mogućnosti da učine isto. To će morati stalno poboljšanje svoje vještine i razviju sve više i više novih strategija.

Play Eden Vječni kao igrača bez obzira na dob i ndash; jer postoji nešto učiniti za svakoga. Dakle, to & ndash; igrati i poboljšana.

& nbsp;

 

Eden Eternal online registracije