Bookmarks

DV8

Alternativni nazivi: DV8

Strategija dolazi iz budućnosti igre DV8. To će vam omogućiti da se osjećaju kao ratnik budućnosti, boreći se za mir, dobrota, ljudskost. Na terenu, bio je jedan veliki grad - Whitespire. Svet je okrenuo naopako, a sada je nasilje, zlo, krađa - sve što je dozvoljeno po zakonu. Oni koji i dalje nastavlja da se odupru novi režim, poslat tzv link gdje netko ruši i odustati, a neko da nastavi rat i pokušava učiniti sve što je moguće da se vrati u normalan život! Kao jedan od kreacija Developer Plinga Play, DV8 online je napravljen u najboljoj tradiciji društva. Lijepu grafiku, zanimljiv gameplay, uzbudljiva priča - najvažnija stvar za sve ljubitelje online igre. Naravno, u većoj mjeri, ova igra je dizajnirana za igrače mlađe generacije, ali odrasli su u više navrata vidio.

Prije toga barem jednom ste morali igrati bilo koje igre Plinga, pokrenuti projekt račun u žurbi da ugodi - za vas proces registracije će se smanjiti na minimum. Tačnije da vam proces registracije je bilo vrijeme kada su upisani u sistemu, po prvi put, sada možete jednostavno se prijavite i počnite igrati. Ako ste početnik, budite spremni na činjenicu da ste DV8 registracija će biti obavezno, ali u budućnosti ćete biti u mogućnosti da se prijavite na bilo Plinga-igra ovih podataka.

1. Desno u sredini ekrana igre u ispred vas je obrazac za registraciju. Unatoč činjenici da je upravljanje igri nije prilagođena za ruski igrači će shvatiti sve vrlo jednostavno.

2. Sistem omogućava registraciju pomoću računa na Facebooku.

3. Ako volite standardnu ​​registraciju - u gornjem redu, pod nazivom "E-mail adresa» unesite svoju e-mail box.

4. Onda u polju «lozinku» napišite jedinstvenu lozinku. Pokušajte da odaberete lozinku, kako bi mogao da većina pouzdano zaštititi svoj račun od pucanja i slobodno možete igrati igru ​​DV8.

5. U skladu «ime» će biti potrebno da unesete svoje korisničko ime koje želite koristiti u igri, u budućnosti će se koristiti u većini igara, osim onih u kojima će biti moguće dati dodatni imena likova.

6. Za sistem da ne sumnja u dobrotu vaše namjere, i bio je uvjeren da je igra vam daje pristup stvarna osoba, a ne bot, morate da prihvatite pravila korisnički ugovor, inače nećete biti u mogućnosti da igraju DV8.

7. Ako želite da se pretplatite na elektronski bilten iz sistema, označite polje "Prihvaćam uvjete ...», ako ne, preskočite liniju.

8. Svi su popunjena, kliknite «Registracija».

Ovo je zanimljiva i uzbudljiva igra koja će vam pomoći da prođe slobodno vrijeme. Igrajte besplatne DV8 može biti bilo ko. Dakle, prijavite se, igrati, ići na utakmicu svaki dan i dobiti bonuse iz sistema nakon svakih pet dana. U ovoj igri, možete dodati svoje prijatelje iz društvenih mreža ili pronaći nove prijatelje iz zajednice Plinga. Požurite, potreban vam je borac za pravdu

 

DV8 online registracije