Bookmarks

DSF Starfleet

Alternativni nazivi: DSF E92

DSF Zvjezdana flota: pogled u budućnost

. Danas, kosmos krije mnoge tajne, a mi ne znamo da li postoji život na drugim planetima osim našeg. Uplašeni smo od vanzemaljaca, koji ih često predstavljaju kao agresivne porobljivače. Ali možda i ako postoje druge civilizacije, nisu sve opasne. Ko zna šta će budućnost donijeti čovječanstvu. Što ga je otvorilo, iu kojem dugom putovanju možete ići na trgovinu sa slatkim humanoidima, uzdržavati se od kontakta s drugima i iskreno se svađati s trećim. DSF Browser Multiplayer Starfleet igra na ovu temu, nudeći da bude na čelu:

 • Linkora
 • Cruisers
 • Cornets
 • Borac
 • Fregat
 • Flagman
Čekamo svemirsku odiseju, veličanstvene pejzaže hladnih zvijezda, neviđene avanture, opasne okršaje, istraživanje i proučavanje tehnologija budućnosti Pokrenite DSF Zvezdanu flotu da igra, i pustite da vam se kosmos preda.

. Šta avantura počinje sa

Kao što je prihvaćeno u MMORPG igračkama, DSF Star Fleet se prvo registruje ili ulazi kroz uslugu socijalne mreže Zatim izaberite server, zatim kreirajte heroja, birajte pol i dodelite im ime. Sada najzanimljiviji sastanak sa asistentom, koji vas marljivo upoznaje sa tokom svih događaja, pomaže da se bavite menadžmentom i ponudite da završite svoje prve zadatke obuke.

Novice su veoma korisne za završetak predloženih zadataka. To će ne samo pomoći da se brzo riješi rad baze, već će i donijeti izvjesne resurse za daljnji razvoj. Nakon završetka misije, asistent će se povući, a povremeno će se samo podsjetiti na korisne savjete ili zadatke. Dalji razvoj radite sami, proučavajući brojne grane.

 • Recover resources
 • Građevinski objekti i brodovi
 • Razviti planetu i stanicu
 • Trgovina zlatom
 • Unesite obranu
 • Sakupi poreze

Ako postoje brodovi, potrebno im je gorivo i piloti, i kupiti ih za zlato iskopano tokom zadataka. Postoji još jedna valuta, dijamanti, ali možete ih dobiti za pravi novac. Ali onda možete značajno ubrzati svoj razvoj.

Prvi koraci osvajača

Za priliku da se ustane sigurno, želim da se poklonim developerima i hvala vam puno. Sve dok ne uklonite bravu i ne dozvolite drugim učesnicima da vas odvuku u rat, to niko ne može. Iako je na snazi ​​zabrana vojnih akcija, možete uživati ​​u ekonomiji i izgradnji, razvijanju rudnika, akumuliranju metala i proizvodnji potrebnih stvari. Sve zgrade su povezane i potrebno ih je poboljšati kako bi se dobile nove mogućnosti.

V DSF E92 flota koju ćete posvetiti više pažnje pripremi za bitku, nego sudjelovanju u njoj. Zaposlite kapetane i izgradite brodove, a zatim ih pošaljite na mjesto sukoba da biste gledali što se događa.

Radari će vam pomoći da otkrijete pristup stranaca tako što ćete dati alarm, i što je viši nivo njihovog pumpanja, to će tačnija biti očitavanja. Brodovi također zahtijevaju stalna poboljšanja, a možete ih opremiti dodatnim oklopom, oružjem i povećati vještine napada i obrane.

Poznato je da je teško odbiti najopasnije neprijatelje, a za tu svrhu Alnsa je stvoren. Da biste im se pridružili, morate se prijaviti i ako vas prihvate, naći ćete saveznike koji će vam pomoći sa resursima i vojnom silom ako želite da se sretnete sa jakim protivnikom.

saveza takođe izdaju zadatke, a samo njihovi učesnici mogu ih otvoriti, ali možete obavljati samo 2 puta dnevno. Za uspjeh, dobit ćete medalje koje povećavaju rang vaših kapetana.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more