Bookmarks

Dragons of Atlantis

Alternativni nazivi: Dragons of Atlantis

Kao što se može pogoditi iz naslova, igra Dragons of Atlantis će vas odvesti u čarobni svijet zmajeva. Čak i oni zmajevi, koji su bili za vrijeme postojanja izgubljenog kontinenta Atlantide. Prema legendi igre u drevnim vremenima stanovnici zemlje natrag u Atlantis. Oni su morali da se bore za život. Tokom duge bitke je nastala četiri plemena Atlantide. Danas, ova plemena moraju boriti jedni druge u cilju očuvanja života. Pored toga, pobjednik će biti u mogućnosti da biste dobili vlast nad cijelu ljudsku rasu. Da pomognu u borbi i donijeti pobjedu u ratu će biti u mogućnosti da zmajeva.

Dragons of Atlantis online je i dalje jedan od predstavnika gaming kompanije Plinga Play. Sve ove igre su visoke kvalitete grafike i cool gameplay. Za razliku od većine drugih igara ovog proizvođača u DA nije moguće prevesti web stranicu na ruski, tako neuki i dalje morati igrati po osjećaju. Ono što je istina, kontrolu igre je tako jednostavan da će neko moći razumjeti bez ikakvih problema.

Ako ste prethodno sastali sa igrama Plinga a možda čak i stvoriti račun na ovu uslugu, onda ste u Dragons of Atlantis registracija će se održati pod pojednostavljene sheme, odnosno možete jednostavno ući u sistem pod registriranih podataka. Ako ste novi, morate ispuniti jednostavan obrazac.

1. U sredini terena prije nego što će se formirati. Ako želite, možete se prijaviti putem prijave na Facebook. Ako ne, onda je gornja linija obrasca pod nazivom "E-mail» unesite svoju e-mail.

2. Sljedeći u skladu «lozinku» unesite svoju lozinku za pristup osobnom računu.

3. U polje «ime» listu igre svoje korisničko ime.

4. Dozvolite sistemu da završi registraciju, a vi ste počeli što je prije moguće igrati igru ​​Dragons Atlantide, morate prihvatiti korisnički ugovor provjerom linije "Prihvaćam uvjete ...».

5. Ako želite, možete se pretplatiti na newsletter sa sajta uprave provjerom linije «Pošalji mi bilteni», ako ne želite da primate poruke, ostavite ćelija prazno.

6. Nakon popunjavanja na svim poljima, a provjeriti ispravnost njihovog punjenja, kliknite na "Registracija».

Sada možete ne dostupan samo u Dragons of Atlantis da igra, ali će ići glatko u svim drugim igrama Plinga.

U toku igri morate izabrati heroj, odnosno spada u jedan od četiri plemena.

1. Zolmek. Brutalno zolmeki u stanju da nađe zajednički jezik sa svim životom, posebno sa Dragons.

2. Kerozin peći. Ovi junaci imaju oštar um i divan spretnost znaju puno o magiji i nauke.

3. Soleriany. Lukav i nemilosrdan znakova. Oni su uvijek pobijediti po svaku cijenu.

4. Amazon. Hrabre žene ratnici. Ovi hrabri dame neće uplašiti svakog muškarca.

Select pleme, ime Vaš lik i dati ime grada. Sada možete igrati!

Važno je napomenuti da je igra Dragons of Atlantis je potpuno besplatan i dostupan svima. Osećam se kao hrabar ratnik od srednjeg vijeka i pokušati da steknu moć nad svijeta uz pomoć Dragon ...

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more