Bookmarks

Dragon Pals

Alternativni nazivi: Dragon Pals

Igra Dragon Pals je online igra bazirana na pretraživaču, koji je nastao u fantaziji stilu. Ova igra je razvijen u žanru anime, gdje će svoje kućne ljubimce biti zmajeva. Igra je Dragon Pals ćete naići na jedinstven i neočekivane gameplay, a ovdje ćete vidjeti nestandardne klase klasifikacije po spolu.

na stranom jeziku (engleski) je predstavljen u registraciji Dragon Pals. U & nbsp; ovoj igri, morate se registrovati da unesete sljedeće informacije o vama:

1) & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Njegov e-mail adresu ili ime.

2) & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Napišite svoju lozinku.

Osim toga, možete registrirati putem Facebooka .

& nbsp;

igrati igru ​​Dragon Pals će vas uči svoje ljubimce & ndash; zmajevi. Vi ćete biti u mogućnosti da poboljšaju svoje sposobnosti. Možete čak biti nekoliko zmajeva, koji se može koristiti istovremeno ako je to potrebno.

Igra Dragon Pals Morate igrati, ne samo pogoršava pažnju na bitku, ali i da ćete se pobrinuti za vašeg ljubimca. Da biste to učinili morate napraviti kuhinju vrt i rastu hranu na njemu za svoje kućne ljubimce nevjerojatan.

Igra preglednika Dragon Pals online, postoje tri klase:

1. Strijelci & ndash; oni eksplozivnu snagu , kao što je poznato za crtanje veliku štetu u borbi. Oni se najbolje koriste do , koje se bave štetu na duge staze.

2. Warriors & ndash; oni imaju jake srce , koji da ih , najviše posvećeni zagovornici. Iako je , od napada , , umjeren , , oni mogu izdržati , najveća Broj kvarova.

3. Magee & ndash; Ovaj majstor elemenata , koje su u vlasništvu dvije stranke odbrane, i aplikacija štete. Oni su najviše U uravnotežena iz sve tri klase , i su potentan iscjelitelja [7 ].

Svaka klasa ima svoj jedinstveni set vještina. Ove sposobnosti se sastoji od tri različite vrste parametara: napad, podrška i talenat. Takve sposobnosti kao napad i podrška mogu se izvući u bar vještine koje treba koristiti u borbi, a talente djeluje kao pasivne vještine.

Igrači imaju dvije odvojene vrste vještina i mogu se koristiti do tri vještine u baru šansu u bilo kojem trenutku. Samo jedan glavni napad vještine mogu se koristiti u borbi vruće, ali možete koristiti i kao mnogi kombinacije kao što želite.

Igra Dragon Pals je sistem alhemije, koji se koristi za pretvaranje zlata ametist. Što je viši nivo izvrsnosti Alchemy, više igrač može prikupljati ametista. Ne postoji ograničenje na koliko igrača može pretvoriti i imati priliku da se deset puta više. VIP igrači imaju priliku za besplatno prerade, a mogu dobiti Alkemija paketa.

da ukroti zmajeva, a svi učesnici će biti teško za tebe.

Izbori u areni i imaju hrabrosti borbe nagrade. Poboljšati svoje vještine i utrti put do blaga koje će vas nagraditi za svoj trud.

Odaberite svoje klase i boriti sa svim hrabrost.

& nbsp;

Prijavi se u igri Dragon Pals za besplatno i postavili nije verovatno i avanturistička igra za vas i vaše male prijatelje.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more