Bookmarks

Dragon Born

Alternativni nazivi: Dragon Born

Igra Dragon & nbsp; Born & ndash; je besplatna browser igra, događaji koji se odvijaju na otoku Solstheim, koji je vrlo sličan u igru ​​Skyrim. Kada se igra Dragon & nbsp; Born Online. Zagovornici Relinduna počinje, vi napadnuti od strane sektaša koji vi smatrate izdajnik i želim da te ubijem po naredbi Miraaka. Zatim se prebacite na otoku Solstheim da saznamo ko je Miraak, i kako možete zaustaviti.

Prije predstave Dragon & nbsp; Born , provjerite je li vaš kompjuter zadovoljava takve sistemski zahtjevi, kao što su: frekvencija procesora - 2GHz ; RAM -1GB; Grafička kartica - 128 MB. & Nbsp; Pridružite u igri Dragon & nbsp; Born & nbsp; ne uzima puno vremena i neće izazvati poteškoće:

1. & Nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Na glavnoj stranici, odaberite i laquo; Registracija & raquo ;;

2. & Nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Molimo vas da unesete ispravnu e-mail;

4. & Nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Unesite sigurnu lozinku, i ponavljam;

5. & Nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Odaberite i laquo; Pošalji & raquo;, i Dragon & nbsp; Born registracija je gotova.

Otok Solstheim prilično velika. Sadrži tri glavna grada, gdje možete upoznati ljude i ispuniti zadatke, postoji više od 40 drugih mjesta na karti, uključujući i ruševine, bandit kampovima, pećine, gdje možete obaviti posao ili samo da ih istraže za interes u [ 3] Dragon & nbsp; Born & nbsp; Online .

Glavni Quest igre Dragon & nbsp; Born & nbsp; sastoji se od sedam zadatke. Kada dođete na otok Solstheim, naći ćete da su ljudi tamo su malo zbunjujuće. Oni grade svetišta Miraaku ali oni ne znaju zašto, a oni su čuli Miraake, ali oni ne znaju gdje. Dakle, prvo morate osloboditi narod Dragon & nbsp; Born & nbsp; Online iz kontrolne Miraaka, onda bi trebao izgledati za energiju potrebnu za možete ga poraziti. To je smiješno da je posljednji dio obuhvata praćenje određene snage i vozi na zmaja, koji bi trebao doći na pamet da bilo koga koji je završio glavni potraga za Skyrim.

Većina igre Dragon & nbsp; Born vezana za proučavanje crne knjige. Dok ste u potrazi za informacijama o Miraake, naiđete na neke crne knjiga, od kojih svaki vodi vas u Apokrife, kraljevstvo princa Hermaeus Mora. Također se dobiti bonus za svaku crnu knjigu koju ste pročitali u Dragon & nbsp; Born & nbsp; Online , a ovi bonusi uključuju korisne stvari, kao što su uklanjanje prijateljske vatre protiv sljedbenika i je u mogućnosti da pozove trgovcu, tako da možete prodati stavke, ako imate višak.

Na žalost, ovi dodaci su ograničene Dragon Born Online , tako da oni neće ništa promijeniti u glavnom dijelu igre.

& nbsp;

hoćete Dragon & nbsp; Born da igraju i vidim da je igra je više orijentiran na prosječnu razinu od igrača. Neki borbe mogu biti teški (uglavnom zbog karaktera magije otpor je minimalan), i karakter mora čuvati svoje oružje i da ne umrem prije konačne bitke protiv Miraaka. Ako imate karakter u Dragon & nbsp; Born & nbsp; Online , koja može poraziti zmaja, vi ćete biti u mogućnosti da igraju u [2 ] Dragon & nbsp; Born bez ikakvih problema.

& nbsp;

U principu, igra Dragon & nbsp; Born linije. Zagovornici Relinduna prilično dobro razvijen. Sadrži puno dodataka, neke velike i male, a iako nisu svi od njih rade dovoljno dobro, barem, neki mogu dobiti rangiran "A". Konkretno, to se može nazvati Black Book i proučavaju apokrife, a neki zadatke Dragon & nbsp; Born & nbsp; Online .

 

Dragon Born online registracije