Bookmarks

Drakonske Wars

Alternativni nazivi: Drakonske Wars

Igra drakonski Wars [2 ] & ndash; Jedan od najpopularnijih naplativa kartice igre online. Ovo je taktička igra koja prevozi u eri zmajeva. Igrači mogu djelovati kao vođa vojske moćnog zmajevima ili ljudske snage, što je prije moguće da pobedi swept Hyperborea. Mnogi pro kartaška igra s pravom smatra drakonski Wars [1 ] online Jedan od najtežih. Earth Hyperborea anciently pripadao zmaja, ali je otišao na obalu tehnokrata koji kažu da, kada je zemlja bila pod njihovom vlasništvu. Kontrola Land & ndash; to je ono što će donijeti pobjedu na jedan od vojnika.

drakonski Wars free [ 3] može igrati bilo koga. Ne tako davno, igra je postala dostupna u Desura , gdje košta $ 2.5. Kako bi se igrati online drakonski Wars [1 ] registracija je potrebno. Da započne proces registracije morate slijediti link i laquo; prijava ili Registracija & raquo;, koji se nalazi na desnoj strani ekrana.

1. & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; prije nego što otvorite formular za registraciju u gornjem polju je i laquo; Ime & raquo; morate navesti svoje ime.

2. & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Sljedeći red i laquo; ime & raquo; zapišite svoju igračku alias (sigurno imate nekoliko ideja).

3. & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; U & laquo; E-mail & raquo; potrebno je da navedete svoje stvarne e-mail.

4. & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; naredne dvije linije morate specificirati lozinku za prijavu u igri i da potvrdim, umnožavanje (u poljima i laquo; Password & raquo; i & laquo ; Provjerite lozinku & raquo; respektivno).

5. & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Sva polja označena sa zvjezdicama su obavezna, tako da je na terenu je i laquo; Reddit & rsquo; e kod & raquo;, ne označena sa može ostati prazno.

6. & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Stavljanje obavezno krpelja fraza i laquo; Ja su čitati i slažem i hellip; & raquo;, prihvatite pravila i korisnik sporazum. Ako je vaš nesloglasiya registracija je potpuna i ne možete za igrati online drakonski Ratovi .

7. & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Na kraju popunjavanjem obrasca za registraciju da potvrdi njegovu & laquo; čovječnosti & raquo;, popunjavanje polja i laquo; Tip dva [ 3] riječi & raquo; CAPTCHA koje sistema.

8. & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; sve ispunjen? Press & laquo; Slijedeća & raquo;.

Sada, kada je registracija je kompletan, možete pokrenuti igru!

Samo u igri, postoje četiri glavne vrste kartica.

1. & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Earth ( jedinica ), koje uključuju tlo i radne sekcije. Svaki prostor odlikuje snagom, oklop i borbene sposobnosti.

2. & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; oružja. Ove mape pomoći vašem trupe sleti u borbi.

3. & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Magic. Ove kartice pružaju mogućnost za korištenje u borbi čini i čari za poboljšanje zgrade i vojsku da steknu prednost u borbi.

4. & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; prekršaj. To je neugodan za protivnika kartice, dozvoljavajući da koriste razne trikove, magije uroka i čari da se poremetiti planove neprijatelja.

drakonski Wars igrati [ 3] će biti zanimljivo svima. Kao i većina kartaških igara, ona snima od prve minute i drži u neizvjesnosti sve igrače do posljednje minute borbe. U ovoj igri ćete biti u mogućnosti da sklapa nova prijateljstva sa igračima iz cijelog svijeta i praksu vještinu borbe. Ova izazovna igra će nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Požurite da se prijave i pokušati svoju sreću u borbi!

& nbsp;

& nbsp; ,

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more