Bookmarks

Satovi

Alternativni nazivi: Dozory

satovi online & ndash; je besplatan multiplayer uloga-igranje igra na poznatom tetralogije fantastičnog pisca Sergeja Lukyanenko.
Online igre patrole zahtijeva download i instalirati na računalo igrač dodatni program & ndash; igre klijent, koji smanjuje greške u prikazivanje grafike.

Minimalni zahtjevi sistem biti sretni da igraju igre online Satovi su kako slijedi:
& bull; & nbsp; & nbsp; & Nbsp; online Internet Explorer 7 ili Mozilla Firefox 3.
Ako se odlučite da prate brzo stazu, morat ćete ući:
& bull; & nbsp; & nbsp; & Nbsp; & ndash nadimak; željeno ime karakter, pod kojim ćete znati svi ostali igrači,
& bull; & nbsp; & nbsp; & Nbsp; korisničko ime i ndash; ime za pristup sajtu i forumu
& bull; & nbsp; & nbsp; & Nbsp; lozinku
& bull; & nbsp; & nbsp; & Nbsp; elektronsku adresu poštanski sandučić,
& bull; & nbsp; & nbsp; & Nbsp; da navedete njihov spol.
Registracija patrole dug put odmah vam potapati u prekrasan svijet igre. Odmah ćete početi da učestvuju u avanturu & ndash; Bitka kod dva suprotna strana drugih, uranjanje u tri sloja Twilight. Kada se bitka završi, od vas će se tražiti da daju svoje ime, a onda samo ponudio da popuni mali Standard & nbsp; popunite obrazac za registraciju na:
& bull; & nbsp; & nbsp; & Nbsp; lozinku
& bull; & nbsp; & nbsp; & Nbsp; u poštanski sandučić
& bull; & nbsp; & nbsp; & Nbsp; korisničko ime (naziv za kurs na sajtu),
& bull; & nbsp; & nbsp; & Nbsp; da biraju pol karaktera.
satovi online igra bazirana na sukob između dvije suprotne sile, obdarena magične moći. Ona Drugi, mrak i svjetlost, i kontrola njihovih tijela - Watch. Osim toga, u igri postoji i treća sila - inkvizicija, da se pridržavaju ravnotežu i ostati neutralan u vječni rat drugi. Dakle, počevši igrati igre online satovi, morate odabrati snagu na strani koju ćemo se boriti.
Igra počinje u Artek, gdje se šalju na liječenje nakon sudara sa drugim. Ljudi u igri postoji, svaka osoba je početnik kratko vrijeme prije pokretanja. Nakon što je na vama čim hodati put od početnika do drugih moćnih mađioničar koji uživa poštovanje prijatelja i neprijatelja strah.
Igra Online Satovi & nbsp; nudi svoj lik razvijati u takvim načine:
& bull; & nbsp; & nbsp; & Nbsp; mađioničar
& bull; & nbsp; & nbsp; & Nbsp; Sage (vještica),
& bull; & nbsp; & nbsp; & Nbsp; vampira,
& bull; & nbsp; & nbsp; & Nbsp; Devon,
& bull; & nbsp; & nbsp; & Nbsp; Incubus (sukubus),
& bull; & nbsp; & nbsp; & Nbsp; vukodlak (perevertite).
Čim svoj lik će steći iskustvo (koji ste dobili u borbi), će povećati nivo, a vi ćete otvoriti velike mogućnosti, čini i vještine.
Play Patrole će biti vrlo zanimljivo. Budući da je akcija igre su u središtu modernog Moskvi. Lijepo grafikom, sve zgrade i ulice pravog meča. Igra se odvija na ulicama i na zgradama i ndash; banke, urede, apartmane. Osim toga, vaš lik će morati nositi ne samo čudan život Drugo, ali i život suvremenog čovjeka, u & nbsp; Naime, odlazak na posao ili koristiti javni prijevoz.
U borbi kada si u patroli Predstava će zadovoljiti i najzahtjevnije igrač. Možete se boriti sami ili se uključe u masivne bitke. Misteriozni tamnicama čekaju vas bore sa golemi, a možete se boriti sa do tri! Ako ste postali stražar, možete biti pritvoren.
U igri postoji snažan i dobro osmišljenim ekonomije, dopuštajući vaš lik da zaradite novac.
Satovi Online registracija će otvoriti prije nego što je svijet u kojem stvarnost je usko isprepletena s magičnim komponentu.

 

Igra satovi online registraciju