Bookmarks

Dota 2

Alternativni nazivi: Dota 2

Dota 2 Online - multiplayer akciju strategija stilu sa role-playing elementima model F Ree-to-play . Čak i nakon što je projekt postao popularan DotA igra je stvorena u posebnom klijent, koji su uvedeni neki novi elementi za poboljšanje. Ove dvije igre su vrlo slične. Bole tako da je igra Dota 2 je razvijen uz pomoć muškarca, prije rada na prvom projektu. Međutim, nova verzija ima niz prednosti. To uključuje ugrađeni u razgovor, ponovo podršku, prisustvo teritorijalnog zona namijenjena za odvajanje igračima, obuku posao da pomogne pridošlica poboljšanje vizualizacije predstavljanje akcije. Iako je ukupni mehanike igre nije bio pogođen. Prije nego proizvod na mreži, korisnik je u mogućnosti da se, kao u igri svijetu DotA, održavati komande bitke, pokušavajući da uništi neprijateljske baze. U Dota 2 online postoje svi isti krill dozvoljeno da steknu iskustvo, steći potrebne stavke, razviti do najvišeg nivoa 25. Probajte ga - vjerojatno ćete biti zadovoljni!

Prvo važno pitanje za tebe - to je Dota 2 registraciju. Tu je kako slijedi:

- unesite ime akkakunta;

- misli se lozinku i to se ponavlja u narednih red;

- izvijestio e-mail adresu, što je potvrđeno u sljedećih oblasti;

- Izaberite sigurnosno pitanje i odgovor na to pitanje je dat;

- upisuju se u znakove slike;

- put krpelj, potvrđujete da stara više od 13 godina i slažem se pravila igre (bolje nego prije pročitati položaj korisnički ugovor).

Na kraju procesa stvaranja računa morate kliknuti "Kreiraj nalog."

Drugi važno pitanje - zahtjevima sustava. Za gameplay će zahtijevati sljedeće parametre: OS Windows XP / 7 / Vista / Vista 64; na Pentium 4 marta. 0GHz / ili ekvivalent AMD; grafička kartica kompatibilna s DirectX 9 (128 MB ili veći), ATI X800, NVidia 6600 (ili ekvivalent); Prostora na hard disku 5 GB RAM-a i 1 GB. Kako imati priliku da - vrlo prašta sistemske zahtjeve.

Dakle, Vi ste počinju da igraju Dota 2, i vi, naravno, treba znati više o tome što očekivati ​​od vašeg karaktera. Nakon što odaberete lik i početi da ih kontrolirati, odmah će učestvovati u borbi protiv protivnika. Vi ćete biti dio tima pokušava da uništi glavne zgrade neprijatelja, dok istovremeno i zbrisao odbrambene kule, i ubiti veliki broj krill nogama. U isto vrijeme, ne treba zaboraviti da razmišlja o vama. Morate stalno pumpa karakter priobrketat dobar artefakata, kvaliteta oružja. I kako bi bili sigurni da je sve bilo pošteno, te da njihov udio zlata, koji se izdaje za sudjelovanje u timu.

igranja uključuje bitka između svijetlih i tamnih strana. Svaki tim je do 5 osoba. Timova raspoređenih na linijama na kojima će se suočiti jedinicama protivnika. Njeguju cilj - da imaju vremena da uništi centralni objekat neprijatelja brže nego sa tvoje. Tko je bio prvi - i pobjednik!

Igra Dota 2 - to znači da djeluje skladno sa istomišljenika, u pokušaju da se razvije parametre njegovog karaktera, kako bi se poboljšala dodatna mogućnost da razgovaraju o tome šta se dešava s drugim igračima razgovor i samo dobiti puno užitka iz zabave. Conquer nivo nakon nivo, uzeti zasluženi nagrade, učestvuju u praksi mečeva, čini sve napore kako bi uspjeh u tim, ili ako ne želite da se napregne, ići s toka, a kao rezultat toga svi isti, da se ono što se duguje na ishod bitke - nije važno šta radite, glavna stvar da uživaju sve! Igra Dota 2 poziva sve da se pridruže. On ne dopada - niko se neće održati. Ali, najvjerojatnije nećete suočiti razočaranje. Uživajte gameplay!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more