Bookmarks

Devil May Cry 4

Alternativni nazivi: Devil May Cry 4

Igra Devil May Cry 4 - osloboditi, koja je održana 09. 07. 2008 Je vrsta miks tri žanrova - avantura, triler i slasher okusom kretanja na lokacijama i RPG (koji se odnose na otvaranje novih vještina). Gameplay Devil May Cry 4 je također podijeljena na tri dijela: borba sama, šef borbe i kreću.

Ako se odlučite za Devil May Cry 4 download, instalirati igre na računaru i počnite igrati, onda znate da je zemljište u igri razvija kako slijedi: Centurion Sparda zaljubljuje u devojku i zemlja sama protiv sila tame, porazio vojsku Gospodara Mundus. Knight Sparda uskoro ide u podzemlje. Nakon što je ostavlja svog sina Dantea, koji izgleda kao čovjek, ali ima agilnost i moć demona posjeduje. Nakon demoni ubio majku, Dante pronalazi svoje životno delo - iskorijeniti zlo.

Gamers, počevši Devil May Cry 4 igre ćete da su programeri odlučio zamijeniti ovaj dio igre protagonista. Sada će svi moći igrati za glavni lik po imenu Nero, koji je Vitez Reda.

Igra ima valutu (Proud duše), što je određenu količinu bodova, koji se dodjeljuju nakon prolaska nivo. Za ove točke možete kupiti novi kombo, ili povećati snaga na raspolaganju - bez da je ponekad nemoguće pobijediti utakmicu. Stoga, trebalo bi pokušati dobiti na kraju misije koji će se dodijeliti više bodova.

Igra Devil May Cry 4 PC gamer bilo koji utječe na zasićenost boja i bogata paleta. Grafika je tako dobro da čak i zemljište kotrlja, odlučeno je da se uradi u potpunosti na utakmicu motor. Igra je aktivira predivan krajolik, divno je snježna oluja prekrio veličanstveni nebo postepeno.

Još jedan plus ove igre - razvijen i implementiran veliki animacije lica, u kojoj se nalaze profesionalno napravljen i apsolutno relevantne odsjaj u kombinaciji s igrom svjetla i sjene na licima likova. Sve to još jednom osigurava korisnicima da je igra je gotovo savršen u svom žanru. Kompanija-developer Capcom je učinio sve što je moguće da je potomstvo ostaviti iza sebe sve svoje rivale.

Igra ima:

• četiri osnovne razine težine (od vrlo lakih do teških: Man, Demon Hunter, sin Sparda, Dante Must Die);

• tri bonus razine težine ("Crni vitez" sa mnogo neprijatelja i "Pakao ili Raj", u kojem likovi umiru od moždanog udara).

Inovacija je i činjenica da je Devil May Cry 4 pojavio praksi modu, gdje možete trenirati u primjeni pojedinih udaraca i kombinacija više metoda borbe. Žrtveni jarac obavlja običan demona.

Postoji Devil May Cry 4 znaka:

• Dante - protagonista igre;

• Vergiliy- brat blizanac Dante;

• Kate - Mysterious girl-mediju;

• Lilith - Noćni klub hostesa, dragi Mundus;

• Mundus - demon lord;

• Sparda - otac Dante i Vergilije;

• Eve - Mama Dante i Vergilije;

• Phineas - demon pomoći Dante.

Ako još niste odlučili da li ili ne za preuzimanje ove igre, pitajte online Devil May Cry 4 video, vidim da će biti lakše prihvatiti takvo rješenje. Usput, programeri su se pobrinuli da je igra mogla se igrati ne samo na PC, stvoriti verziju Devil May Cry 4 android. Tako da sada, to može biti instaliran, na primjer, i na tabletu.

igraju i zabavite se! Na kraju krajeva, Devil May Cry 4 ima odličan gameplay, razvijene likove i velike grafike.

Sretno!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more