Bookmarks

Devil May Cry

Alternativni nazivi: Devil May Cry

Igra Devil May Cry - to je video igra koja se obrađuje poznati franšize. U seriji istog imena je peti, au isto vrijeme, 1. u novoj seriji. Ovo je prva igra u seriji, koja Društvo nije Capcom, a bavi se razvojem studiju Ninja Theory iz Velike Britanije. Verzija Devil May Cry na PC Studio QLOC vodi iz Poljske. Ova igra je u žanru slasher u Rusiji 1C Company bavi Softklab, a ovo je igra, u skladu sa kockanje časopis je najbolji slasher u 2013. godini. Mnogi igrači smatraju transfer britanske Devil May Cry (Ninja Theory) najbolje događajem koji je nastao u ovoj seriji igara u proteklih pet godina.

Ako se odlučite za preuzimanje Devil May Cry, to će biti u mogućnosti kako bi bili sigurni da, iako je igra postala lakša i, u isto vrijeme poboljšati na licu previše. Gameplay je postala vrlo povoljno i više promišljeno, a sama igra je postala puno ljepši vizualno. PC verzija se ispostavilo apsolutno ništa lošija od verzija za konzole sa lijepim grafike i vrlo dobro upravljanje. U Devil May Cry pojavio ozbiljan strukturiranom zemljište, štaviše u Devil May Cry likovi imaju jasnu razumljivo motivacija. Sada dijalog znakove postati zanimljiv za heroji sada postati zanimljivo gledati.

Na internetu ćete sigurno pronaći mnogo reference za Devil May Cry video, vidimo da je bilo koji gamer zna da je glavni lik ove igre je poludemon i poluchelovek se bave istrebljenju demona unutar svojih agencija. Jednom Dante je poslao da se bore Mundus - Lord of Darkness, baciti ga u ispis za World of Darkness. To se radi u trenutku otac Dante. I tako Mundus kako bi se u potpunosti uništiti porodice da ovaj Dante je poslao svoje sluge. Dante je poslao daleko sa demonima i onda pada u ogroman dvorac u kojem se nalazi sastanak sa demonom Nelo Angelo, u kojem duša se pretvara Virgil - njegov nestalog brata. Kada počnete da igra Devil May Cry, vidjet ćete da je ovo kako se događaji odvijaju u ranim igri.

Svaki gamer uhvaćen u virtualni svijet Devil May Cry će biti u mogućnosti kako bi se osiguralo da je akcija igre se odvija u misterioznom alternativnu realnost, gdje se spirali ulice, toranj iznenada dobija krila, demonska zatvor može doći izravno iz odraz grada u vodama rijeka. I transformacija može doći do noćnog kluba u svjetlucavih neonskim bojama kiselina halucinacija. Takve gotovo nadrealno transformacija će oduševiti bilo gamer.

Treba napomenuti da to nije sve pozitivne aspekte igre Devil May Cry. Evo, programeri su se pobrinuli da oružje protagonist je podijeljena u tri tipa, ovisno o režimu. Dakle Dante, dok je u standardnom načinu rada mogla okrenuti mač i pucati pištolj iz oba brzom mitraljeza; u anđeoskim načinu Dante kao da je privukao joj meta i prugama kosi; u demonski modu - to povlači protivnika hook i otprema ih veliki sjekirom. I, iako je varijante napada malo, ali ako vješto kombiniraju oružje, Dante može biti u odnosu na helikopter zle sile. Ali kako igra napreduje, ćete dobiti veliki broj borbene tehnike, mnogo strme i spektakularan.

U svakom slučaju, pokušaj da igraju za sebe, ići Devil May Cry misije, a završio sa demonima. Sretno ne boli!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more