Bookmarks

Divide & Conquer

Alternativni nazivi: Zavadi pa vladaj, D & C

Voliš sve što je povezano sa kosmosom? Zatim Divide & amp; Conquer online stvorena samo za vas! Lokalni zvezdica nije previše sumoran i, štaviše, nije dostupan. Jer gdje god postoje ljudi koji ne očekuju mir i spokoj. I zavadi pa vladaj online igra dokazuje ovaj poredak stvari već jedno ime.

Dakle, sistemske zahtjeve:

& bull; moderni operativni sustav (XP, Vista, Windows 7);

& bull; rezoluciju ekrana od 640 * 480, ali najbolje bi bilo minimalno, iako, 1024 * 768,

& bull; moderna web preglednika (Opera 8 su idealni. 5, Safari, IE5. 5, Firefox, Camino, Mozilla 1. 5)

& bull; Spajanje na Internet preko modema ili GPRS.

početi raditi na ambiciozan plan za snimanje prostor, morate prvo, na zvaničnom sajtu igre, ići korak zavadi pa vladaj Registracija. Tu će trebati da završi standardni obrazac:

& bull; specificirati ime; & nbsp;

& bull; lozinku; & nbsp;

& bull; valjanu e-mail; & nbsp;

& bull; vašem pol i datum rođenja. & Nbsp;

Nakon starta određuje utrke. Upis u zavadi pa vladaj igra daje priliku da postane predstavnik jedne od sljedećih nacionalnosti: Fatas, Techs, Novi Ljudi, Wanderers, Grayers, Dark Watchers, Rage Stones. Opis svakog od njih mogu se naći na licu mjesta. Za početak je bolje izabrati standardnu ​​ljudske rase - Novi ljudi. Kasnije, možete ga (i bilo koji od gore navedenih) transformacija kao što želite i na taj način dobiju svoj, jedinstveni ljudi. Budući da je online igra Divide & amp; Conquer službeno omogućava da stvori za sebe bezbroj računa, vaše mašte je gdje lumpovalo. Usput, upravo u zavadi pa vladaj online preporučuje se da se u početku stvori saveznike & ndash; u lice, da se tako izrazim. U suprotnom, možete relativno brzo biti eliminirana.

Nakon što ste definirali i konfigurirati svoje rase, faza zavadi pa vladaj registraciju može se smatrati završenim. Sljedeći korak je & ndash; Izbor i laquo; dom & raquo; svijetu. Oni koji žele da kreiraju svoje carstvo, bolje je da se nastane u periferiji. U svakom slučaju, na raspolaganju od početka to će biti samo mala grupa jedinica: guvernera, jedinica samoodbranu, kolonisti, tri sonde istraživanje i shuttle za let. & Laquo; Početi igrati igre online zavadi pa vladaj & raquo; To podrazumijeva i laquo; pronaći odgovarajući planetu & raquo;. Prvo koriste sonde, a tek onda ubačen u shuttle i idu na razvoj planeta. Usput, potraga može biti više od jednog dana. Za početnik najpraktičnijih opcija bi bila planeta, koja ima najveću površinu, što znači više sredstava, stanovništvo i novac.

za početak igra igru ​​zavadi pa vladaj online preporučuje se da se upoznaju sa osnovnim karakteristikama i pravilima predviđenim u istom & mdash; zvaničnom sajtu ove strategije turn-based. To je ovdje da ćete naučiti detaljno proporcionalnosti resursa (minerali, energija, organski), određene igre bonuse i klimatskim uvjetima planeta sa svojim izabrani narod. Tri puta dnevno se izračunava potez. Dakle, dva puta dnevno da ide u zavadi pa vladaj igra će biti sasvim dovoljno.

Kao što je gore spomenuto, online igra zavadi pa vladaj po imenu objašnjava da su prioriteti igrači moraju biti postavljeni u neposrednoj blizini njihovih diplomatskih odnosa. Ljubitelji političkih intriga će otkriti širok spektar aktivnosti koje pokrivaju odnosa i & laquo; rat-union-neutralan & raquo; i & laquo; sizeren-vazal & raquo;.

Sažetak: Igrajte zavadi pa vladaj, Nema sumnje da će biti zainteresirani, i pored nekih nevažnih nedostataka, stvarajući utisak žurbi programera. Ako očarati noći nebeske prostore, je da se pokuša ionako igrati. Još jedna nesumnjiva prednost: igre zavadi pa vladaj Online je besplatan! Dakle & hellip; Sretno !!!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more