Bookmarks

Desert Operations

Alternativni nazivi: Desert of the Opera, desert operacije, operacije Desert, operacije Pustinjska oluja

Online igre Desert Operations & ndash; free browser igra ekonomskom i strateškom žanr. Ovaj projekt Looki, ideja koja zainteresovane ljubitelje vojne bitke. Postati izvanredan vojskovođa i dovesti trupe jedne strane u sukobu, razvija i uznemirila svoje vojne baze, posjeduju moderne tehnologije - Desert Operations online u realnom vremenu spreman dati sve.

Da bi došli do ciklus uzbudljivih događaja, potrebno Desert Operations online prijave i imaju sljedeće sistemski zahtjevi:

1) Operativni sustav: Windows 98 / ME / 2000 / XP / Vista / Seven

2) Procesor Intel Pentium i Iota; i Iota, i Iota; 800 MHz

3) Memorija 256 MB

4) 64MB Video Card

5) A spoj sa Interneta

Registracija Desert Operations & ndash; to je izraz vaše želje da bude stanovnik uzbudljiv svijet online igara. Potrebne su dodatne postavke. Upis u igri Desert Operations javlja kako slijedi:

- upisuje se naziv

- Postojeći e-mail adresu

- Odredite lozinku

- stavio krpelja da prihvatanje Uslovi

igrati online Desert Operations će početi s malim bazom. Pošto ste pravom vlasniku, potrebno je voditi računa o izgradnji potrebne sadržaje, kako slijedi:

& bull; Generalštaba

& bull; Univerziteta

& bull; Shopping centar

& bull; banke

& bull; Fabrike

& bull; Baraka za zaposlene

& bull; Stambene kuće

& bull; luke i zračne luke

& bull; mina

Bez kontrole Generalštaba borbe postaje nemoguće. Nakon što pokrenete Generalštab zraka i mornarice.

Univerzitet kreira i proizvodi razne uređaje. Tu je i drugačiji istrage. Vi ćete naučiti tehnike i naučiti da oslobodi & nbsp; dizel agregata, različite vrste raketa, nuklearne elektrane, bombe, oružje, oklop, i još mnogo toga.

Trgovački centar je potrebno za podršku ekonomskih i trgovinskih odnosa. Jednom možete podesiti ponude na 10 mjestu, a kupuju do 60. Proizvodi su resursi, kao što su zlato, municija, ulja i druge domaće proizvodnje.

banka držiš štednju i različite vrijednosti. Plus dobijete postotak od uloženih sredstava.

Rudnik je mjesto naftnih bušotina i proizvesti vrlo vrijedan resurs u igri.

Fabrike dati priliku da proizvede svoju originalnu stvari i da njegov vlasnik značajan prihod.

Iz tvornice u & nbsp; kao što gazdinstava moraju imati tipa:

-neftyanoy

-voenny

-oruzheyny

Pa, naravno, domova i barake za smještaj potrebe civila i vojnog osoblja.

Kao što vidite, & nbsp; Desert Operations & nbsp; online igra svaku zgradu određuje svoju funkciju. Samo ako postoji dovoljno podataka objekata i njihov razvoj, možete osjetiti da ste spremni za vojnu akciju.

Igra Desert Operations će trebati da se brane od napada neprijatelja i napali osvojiti teritoriju rivala. Dati moćnu vojsku iz raznih jedinica. Sastav vaše vojske može uključivati ​​tenkova, aviona, pješadija, mornarice. Kao i specijalizirane jedinice, stvorena da brani imovinu. U ukupnom igre online Desert Operations naplaćuje 38 vrste jedinica. Svi oni su jedinstveni. Svaki od njih ima svoje prednosti, ali i pomalo ranjivi. Da bi se osigurala kvaliteta rada i jednostavno postoje, potrebno je stvoriti određene uslove. Na primjer, da pruže potrebnu gorivo za svaki različiti raznih jedinica, vodi računa o prisutnosti odgovarajućih objekata.

Prije nego što se usudio da napadne odabrani protivnik, napraviti izviđanje. Igra je funkcija špijunaže. Postoje posebne sateliti i stelt avion. Samo dobro planirana i dobro smatra akcija će biti uspješna! Play Desert Operations & ndash; to znači da pokažu svoje strateške sposobnosti da koriste intelektualni potencijal menadžerskim vjerodajnice. I više sile se primjenjuje, slađi će biti pobjeda! Poraženi neprijatelj je prisiljen da ustupi 33% od zgrada proizvodnih resursa. Zamislite kakav je zadovoljstvo da donese takav poraz neprijatelja!

Resources & ndash; ovo je prvi pomoćnik u razvoju vojne moći. Nafte i dijamanata u tom pogledu doslovno nezamjenjiv. Osim toga & nbsp; ne mogu bez kerozin, municije, goriva, zlato i naravno novca.

Da bismo Vam olakšali preživljavanje u surovim svijetu Desert Operations, podyschu saveznika. Kreirajte svoj savez ili se pridružiti već formirane. Održava prijateljske odnose između saveza i osjetiti koliko lakše bi bilo rješenje za mnoge probleme. & Nbsp;

Da igrati online Desert Operations može, razvija bez ograničenja. Nakon zarađuje određeni broj bodova, prelazak na novi nivo igre. U početku, igra pruža virtualnu asistent. On će biti u stanju navesti da gdje bolje da gradi na zemljištu, dati korisne savjete o različitim aktivnostima. Početnik može lako se navikne na, bez straha od napada izvana. Veliki napredak sve dok se ne postigne 2.000 boda. To je kada & nbsp; imunitet završava. Ako je & nbsp; postati agresor do tada, čuvaj se osvete protivnika. Imajte na umu da što je veći vaš nivo, što je veći nivo neprijatelja. Igra je dizajnirana tako da se vaš razvoj odvija paralelno. & Nbsp;

Online igra Desert Opera je ne ostavljaju nikoga ravnodušnim strateg!

uskoro postaje stranka u igru ​​i sudjelovati u intelektualnom natjecanjima mnogim igračima! Neka bogatstvo osmijeh, a vi ćete rado uživati ​​u dostignuća! & Nbsp;

& nbsp;
 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more