Bookmarks

Demon Slayer

Alternativni nazivi: Sleer demon, demon Sleer, Dragon Slayer

Igra Demon Slayer je nadležan RPG igra. Spada u mega-ogroman Atlus 'Megami Tensei igre obitelji, ali to je više nego pristojan, to nije klon igre Dragon Quest. Vi kontrolirate svoj lik u igri Demon Slayer spasiti svijet od čudovišta i stvari. Prilikom pretresa, morat ćete pokupiti par saveznika i, kao što se moglo i očekivati ​​od igre Megami Tensei, vi ćete biti u mogućnosti da se pozvati bilo koji broj čudovišta Demon Slayer online za pružanje back-up za vašoj grupi.

Prije nego što igra Demon Slayer, pobrinite se računalo zadovoljava zahtjeve sustava, kao što su: frekvencija procesora - 2GHz; RAM -1GB; Grafička kartica - 128 MB. & Nbsp; Pridružite u igri Demon Slayer ne uzima puno vremena i neće izazvati poteškoće:

1. & Nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Na glavnoj stranici, odaberite i laquo; Play & raquo ;;

2. & Nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Molimo vas da unesete ispravnu e-mail;

3. & Nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Unesite sigurnu lozinku;

5. & Nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Odaberite i laquo; Log & raquo;, a registracija Demon Slayer je više.

Ako ste ljubitelj RPG, vi bez sumnje će mi se igra Demon Slayer. Vaš zadatak će biti da spasi svijet, zajedno sa potragu za hrpa čudovišta, gradova, opreme i tako dalje. D.

Velika prednost od mnogih Megami Tensei igre su zbirke funkcija za čudovišta. Ne samo da ćete biti u mogućnosti da se ujedine sa bogovima i đavoli iz gotovo svaka religija u povijesti naše planete Demon Slayer online , ali imate pravi podsticaj da uvjeri i podmititi ih da vam pomognu win - to je jedini način da prežive. Uzmite SMT: Nokturno, na primjer, gdje vaš lik se bori sam. Ne ulazeći monstruozne saveznika, brzo ćete rasipa svoju snagu u igri Demon Slayer. Evo, to ne uzima puno vremena, a uskoro ćete biti primanje neke druge saveznika. Monsters veća novost nego nužnost, a ne nužno koristiti njihovu pomoć, da učine nešto u igri Demon Slayer online .

Ako ne stalno privukli nove čudovišta i kombinirati ih da donesu bolje, to nije stvarno igra Megami Tensei. Morat ćete ići u grad za nadogradnju opreme, a zatim u šefa da ubije sve što je tamo. Ovo je jednostavan i efikasan formula, ali za to vam je potrebno neke taktike u igri Demon Slayer.

Demon-ubica je drugačiji RPG gameplay Demon Slayer online , to je vrlo slično [3 ] Dragon Quest . Ne možete vidjeti svoje likove u borbi, ali posljedice njihovih napada. Jedinstvena značajka ove igre je mogućnost da se Demon Slayer & laquo; složiti & raquo; sa svojim neprijateljima, ne boriti sa njima. Ovisno o vašem nivou i razinu svojih neprijatelja, oni mogu samo napadaju vas, ili vas tako nejasne-i-tamo. Ako ih pravilno odgovorite, oni će se pridružiti vašem timu.

& nbsp; ,

Na primjer, ako ste se borili pauka, možete odabrati "razgovor" sa svojim timom. Pauk će prvo pitati da li želiš da ti se pridruže u Demon Slayer online . Na osnovu toga, on pita da li je to stvarno treba poštovati, ako ste razumijem njegovu bol, i tako dalje. I ako odgovore da ga molim te, on će vam se pridružiti. Postoji ograničenje postavite svoj tim u Demon Slayer online , ali možete upisati u glavnom toliko čudovišta kao što želite.

Vidjet ćete Demon Slayer igrati i vidjeti da je bitka je prilično jednostavan, uključujući napade, čini, zaštita, objekte, pa čak i sposobnost da se automatski borbene, kako bi se ubrzao proces. Priroda igre Demon Slayer poravnanje kao jednostavan, iako možete prilagoditi svoj lik za obavljanje fizički napad na osnovu magije.

& nbsp;

Jedna zabavna stvar koju možete učiniti s otkucano čudovištima - je da ih kombinirati zajedno da se formira navodno moćniji čudovišta. To stvara još jedan nivo dubine igre Demon Slayer, koji se odlikuje jednostavnost, jednostavnost podešavanja i gameplay.

 

Demon Slayer - Registracija i igrati!