Bookmarks

Defenders of Ardania

Alternativni nazivi: Defenders of Ardania

CPU: Pentium 4 / Athlon 64 3 GHz

Memorija: 1 GB

Grafička kartica: 256 MB

disku: 1 GB

Defenders of Ardania - strategija igra koja kombinira načela klasične turn-based strategije i popularni žanr savremene zaštite kule. Defenders of Ardania 2012 nas vodi u vrlo zabavno mjesto i igra svemir nikada neće živjeti u miru. Svaki dan ima nešto neobično i branitelji Ardanew stalno bori s invazijom demona, uz napad strašne zvijeri, a zatim probuditi vječni zlo. Na sljedećem kuge siromašnih ljudi u punoj brzini žuri da svog kralja za pomoć. Branitelji Ardania 2012 PC nova kuga počela horde nemrtvih, koja se penje iz svih pukotina i siromašnih seljaka već ne može nositi s mrtve dolaze živ, što znači da je dobar, ali samo vladar treba ponovo uzeti mač u ruke i ići planinarenje, za spas svog naroda.

Gameplay

branitelja Ardania 2012 PC je križ između konvencionalne "kupola" i jednostavna strategija indirektno djelovanje. Neobično za klasična strategija vrlo uspješno sipa u branilaca Ardania, gdje je moguće ne samo da brane svoju teritoriju, ali i da se izvrši brzo i masivni kontranapad, i da će osigurati da se neizbežno pobjede. Programeri odlučio dati malo više slobode i mogućnosti u igrač izjednačio sa kompjuterom protivnika. Branitelji Ardania 2012 igrač može izgraditi brojne utvrde, kao i poslati napad neprijateljske baze ogroman broj svojih vojnika, gledao nakon toga - da li će doći ili ne, jer je neprijatelj također ne spava i gradi svoju odbranu sa najvećom pažnjom, tako da je konjica napada čvrsto redoubts ne prodire.

Bitka bez borbe

Naravno, protivnik neće čekati za vaše uvredljive i šalju svoje trupe da osvoje vaše uporište, ovdje ćemo morati čekati na prvi iznenađenje - u marširaju trupe, krećući se jedni prema drugima, i kako slatka dodavanje bez ulaska čak i mali okršaj. Napada vojnika u defanzivne radnjama ne snažno ne učestvuju, dajući ovo zanimanje na milost i nemilost vašeg utvrđenja, a njihov glavni zadatak - da razbije neprijatelja odbranu. Sve borbene jedinice su izrađene u skladu sa svim kanonima štiti tornjeva, pod vašom kontrolom će dobiti nekoliko vrsta sila osim vojne ličnosti, drugim riječima, neki vojnici će raditi brzo, a drugi teško pobijediti, a drugi će biti u mogućnosti da sruši neprijatelja utvrđenja. Izgraditi beskonačan broj jedinica branitelja Ardanew ne daju, koji koristi stroge granica, ali umire na neprijateljske redoubts trupe će se otvoriti pristup proizvodnjom sljedeći dio "topovsko meso" i mahati nakon mahati ćete uništiti neprijatelja utvrđenja na punu i bezuvjetnu pobjedu. Na jednom nivou, vi ćete dati u pomoć jedinstvenog jedinice, junak je u mogućnosti da se koriste na bojnom polju svojim snažnim sposobnost. Razlikovati junak na bojnom polju neće biti lako, jer će u velikoj mjeri ističu iz gomile je nevjerojatno visoke rezolucije. Što se tiče zaštite, od nivoa do nivoa, da ćete dobiti više i više mogućnosti za poboljšanje vaše bijesna, to će trebati zlatnika. Ekonomski model igre je jednostavno užas i učiniti nešto posebno za zaradu financija nije potrebna - novac će se automatski akumulirati, imate i da ga potrošiti pametno samo.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more