Bookmarks

Deepolis - podvodno snimanje

Alternativni nazivi: Dipolis

Online igre Dipolis & ndash; free browser based strategija igra sa trodimenzionalnu grafiku. BigPoint kompanija razvila originalan projekt takve vrste, koji ima značajnu prednost u odnosu na postojeće online igre. Igrati Deepolis'll zaronite u dubine podvodnog prostora. To je način na koji svijet gleda nakon budućnost globalnog zagrijavanja. Postanite vlasnik podmornice i dalje osvojiti ga prostranstva oceana će pomoći Deepolis online prijave. & Nbsp;

Zahtjevi sustava za igru ​​su minimalni:

& bull; Pentium 3, 1GHz

& bull; 16MB grafička kartica

& bull; najmanje 128 MB RAM-a

& bull; operativnog sistema - XP / Vista / Windows 7

& bull; pristup internetu

& bull; preglednicima - Internet Explorer, Mozilla Firefox ili Opera & nbsp;

Registracija Deepolis proces je jednostavan. To neće biti potrebno mnogo vremena, kao preuzeti i instalirati igre nije potrebno. Pridružite u igri Deepolis zahtijevaju da unesete sljedeće podatke: & nbsp;

1) nadimak i ndash; došao na ime koje će igrati;

2) Dođite s lozinkom koji pouzdanost treba ponoviti u sljedećih red;

3) E-mail adresa & ndash; povratne informacije;

4) odabrane igre server (ako Evropi1, Test Server, Evropa2, amerika1);

5) datum rođenja;

6) svoj pristanak na rokove i uslove igre.

Po završetku formular za registraciju, kliknite na registar i Dipolis online će vam napraviti jedinstveni stanovnik podvodnog svijeta. Uronjen u dubinama, & nbsp; možete odabrati jedan od tri kaste, koji se bore ne samo za preživljavanje, već i moć morskih prostora.

Igra Deepolis online pruža da odluče što više po volji među sljedeće cast:

& bull; Nauta (Nauten)

& bull; Siona (Scion)

& bull; Dzhafnary (Jafnhar)

Nauta & ndash; neutralan cast, koja se bavi trgovinom i istraživanja. Oni su potomci naučnika, koji je uspio da preživi. Mir frakcija koja ima najviše uravnotežen brodovi dozvoljeno da trguju na bilo koji neprijatelj stanicama kaste. & Nbsp;

U Zion najjača odbrana sistema. Ovi visoko kulturan stanovnici podvodnog kraljevstva opremljena svoje brodice zaštićen. Oni mogu plivati ​​do blizu stanice Nauta i surađivati ​​s njima. Ali teritorija dzhafnarov da je bolje da se ne približavaju, jer ovo drugo će otvoriti vatru bez upozorenja.

Dzhafnary agresivni i militantni konfiguriran. Njihova ukupna brod može primiti dosta opreme. Nuklearna tehnologija su njihovi glavni interes. Također ovisni o razvoju ulja. Ova kasta je na raspolaganju za trgovinu s naći, ali od neprijateljski Zion bolje da se drži podalje.

Dipolis igra ima dobro razvijen ekonomskog sistema. Ti ćeš plivati ​​u vodne resurse, koji se potom može prodati. Za uspješno transakcije treba da prouči proces promjena cijene u roba. Kada se igra je takva stvar kao što je aukcije, da pomogne Deepolis igrati mnogo zanimljiviji.

Sistem PvP (Player konfrontacija sistem) je vrlo jednostavan. Deepolis online arsenal sastoji od:

& bull; akustične pištolja

& bull; torpeda

& bull; bombe

odabrane ciljne lezije, dajte sve od sebe da ga ubije. Pobjeda donosi borbene poena, što ste dodijelili čin. Rivali su ne samo ljudi, već i čudovišta koje žive u podvodnom prostoru.

igrati igre online Deepolis je moguće pomoću ovih borbenih režima:

& bull; bitku kaste i klanova

& bull; headhunting

& bull; istraživanje mod

Budite oprezni, opasnost vreba iza svakog ugla i u svakom trenutku može se dogoditi da morate obraniti. Na kraju krajeva, put prolazi kroz neprijateljske bastiona i tvrđava. Zapamtite, što više svoj klan sigurniji osjećaj, ali sa istim bitka u koji ulaze još ambiciozniji.

Deepolis online igra smjestiti različite zadatke potragu za realizaciju, koji će akumulirati sredstva, igra valute, pa čak i module za brod. & Nbsp; Zadaci su organizovani na takav način da ćete dobiti zahtjeve obavljaju privrednu, istraživanje i vojne misije.

Valuta igre Deepolis podijeljena na:

& bull; Sel

& bull; Helix

Prevalencija sela, ona također služi za kupnju stavke. A Helix je vrhunski valuta, zaraditi mnogo teže.

igrati online igre Deepolis možda kreću kroz razine gotovo u nedogled. Neki igrači čak ići i do 100 nivo, ali to se ne kapeli. Novice je teško za izmirenje ili napraviti bilo koji izbor. Budimo odlučni da pripadaju grupi. Ali ne smeta u ovom. U takvim stvarima, igra je odan i već na 5. nivou, moguće je da ide u drugi klan. Svaki nivo postaje jači i mudriji. Ono što na prvi pogled je bio slab, kao što su koristili oružje, to je savršen. Dakle, to je sigurno teže naprijed, i, & nbsp; možda si ti postavio novi rekord!

Pridružite se stanovnici podvodnog svemira i uživati ​​u šarene gameplay igre, putuju u tri dimenzije, raznih radnji! Jedinstvena ideja igre je sigurno impresionirati! Neka sreća ostaje & nbsp; vjerni suputnik!

& nbsp;

& nbsp;

& nbsp;

& nbsp;

& nbsp;

& nbsp;

 

Deepolis online registracije