Bookmarks

Dead Space 2,

Alternativni nazivi: Dead Space 2,

Igra Dead Space 2 je jedan od najuzbudljivijih igara.

Preuzimanje Dead Space 2, možete igrati samo ako imate punu osamnaest godina. Preuzimanje igre Dead Space 2, imate priliku na zvaničnom sajtu igre ili bilo koje druge koje pruža ovaj pristup.

Prije početka igre imate jedinstvenu priliku gledati Pro igra Dead Space 2 videa. Ovi video zapisi će vas upoznati sa svim karakteristikama igre: likovi, grafike i druge elemente.

U igri Dead Space 2, PC Play ste upoznati sa sljedećim likovima:

1. Isaac Clarke je protagonista. Ovaj lik je i dalje u prvoj utakmici. Isaac je bio jedina osoba koja je preživjela brod "Ishimura". Nakon nekih događaja u igri, on se našao u nesvesnom stanju na stanici Titan. Njegov glavni zadatak u igri je da se uništi Obelisk. Ako se to ne desi, on će patiti cijeli život.

2. Hans Teydmann je nasljedne stanica Titan direktor. On ima najveći čin u civilnom društvu. On je bio taj koji je pokrenuo projekt Obelisk i smatra se glavni protivnik Isaac. Ipak, Isaac uspeva da ga uništi.

3. Eli Langford je pilot. Imala je sreće da prežive brutalnih napada Necromorphs. Ona je jako lijepa i mogu upravljati različite vrste strojeva. Jer Strauss izgubio oko, ali to je nije spriječilo da priliku da pobjegne. Zajedno sa Isaac preživjeli.

4. Nolan Stross je lik koji boluje od mentalne bolesti. Pao je u strašan ludilo. Zbog bolesti je ubio svoju ženu i soje njegov sin. Bilo je to za vrijeme jednog od napada.

5. Dinah Le Guin je yunitologii fanatik. Rano u igri pomaže da se Isaac, ali uskoro će svi znati da je njegova svrha - to je projekt Obelisk. Ona umire od napada mašina.

6. Nicole Brennan je Žena Isaka. Umrla je na njegovom brodu prije tri godine. U drugom dijelu igre koristi izgled djevojka obeliska da savlada Isaac.

U igri Dead Space 2, najrazličitijih oružja:

1. Svjetiljka - prva oružje protagonista.

2. Plazma rezač - je predmet rezanja mineralnih stijena.

3. Repainted plazma rezač - je besplatan oružje koje su se dogodile u prvom dijelu igre.

4. Pulse Rifle - uzorak vojske jurišnu pušku.

5. Laser Rifle - za industrijske rude rezanje, teški instrument

6. Cutter - posebnog uređaja za mjesto rezanja i drugi.

7. Flamethrower - Ova industrijska plamenik, vodik.

8. Riveter - uređaj koji puca zakovicama.

9. Snaga rezač - puls moć rezač, industrijski.

. 10 Snajper - oružje koje pogađa metu na dubinsku.

11. Kontakt Mines - je moćno oružje.

12. Drotikomёt - oružje koje se koristi za hvatanje duboko uzoraka.

13. Snaga pištolj - priručnik akcelerator gravitona.

14. Ručni pištolj - jednostavan oružje koji se pojavljuje na teškim nivoima.

Dead Space 2 Igra je puna različitih misija i podijeljena je na poglavlja.

Samo pravi igračima moć igre Santa Space 2.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more