Bookmarks

DC Universe Online

Alternativni nazivi: DC Universe Online

& nbsp;

DC & nbsp; Universe igre & ndash; Online role-playing igra sa hvatanje priču i veliki izbor od najuzbudljivijih načina. & nbsp; Ideja za MMORPG , kompanije Sony & nbsp; Online & nbsp; Entertainment naučili iz popularne stripove. Iz ovoga proizlazi da su glumci koji & nbsp; ovdje & nbsp; upoznao, to je već odavno poznat svima. Vi ćete biti u mogućnosti da tuku kao superheroji ili supervillains. Ovo je tipična borba između dobra i zla. I koju stranu da izaberu - slušati svoje srce i odrediti za sebe. Ako to nije vječni sukob, stanovnici vilinski svijet su Dirinčio od nerada. Međutim, u DC & nbsp; Universe & nbsp; Online Naći ćete neverovatnu količinu zanimljivih zadatke, grijani sukoba između Real igrača, beskrupulozni robota pod nogama koji sada i onda morate da uspostave, naime nemilosrdno uništena. Osim toga uvijek morate pratiti razvoj karaktera, briga za pristojan oružja, razviti razne mirne okupacije, učiti magiju i borilačke vještine. Dinamičan razvoj progutati vas u vrtlog! Pozivanje DC & nbsp; Universe & nbsp; Online slobodno dati zadovoljstvo svojim korisnicima.

DC & nbsp; Universe & nbsp; Online registracija će vas odvesti na šareni svijet. Potrebno je da otvore račun ispunjavanjem sljedeće oblasti: ime igrača, lozinke, potvrde e-mail adresu, datum rođenja, država. Osim toga, treba da odgovori na pitanje, gdje ste prvi put saznali o igri. Onda stavi krpelj koji želite zadržati na istom nivou vijesti i slažem se s pravilima igre. DC & nbsp; Universe Registracija je završena nakon što pritiskom na tipku odgovarajuće.

igrati igru ​​ DC & nbsp; Universe Morate biti sigurni da vaše računalo zadovoljava minimalne sistemske zahtjeve potrebne za igranje. Odgovarajući konfiguracija je sljedeće:

- operativni sistem Windows XP / Vista / 7;

- CPU ciklusa Intel Pentium , 4 @ 3. 0 GHz / AMD Athlon 64 3200+;

- card Nvidia GeForce 7800 / ATI Radeon X1800;

- video memorije 256 Mb;

- DirectX kompatibilna zvučna kartica;

- 30 GB slobodnog prostora na tvrdom disku;

& nbsp; - RAM 1 GB.

Kako u igri, početnik treba uzeti nekoliko odluka. Vi ne samo da će odabrati stranku za koju se borio, i supersila za trajno korištenje, što je na kraju treba poboljšati. Igra DC & nbsp; Universe & nbsp; Online nudi Magic gadgeta, upravljanje vatrom, led, priroda i razum. Riječ je vaš! To je pravac koji vam se najviše sviđa, a bit će odgovoran za ukupnu taktiku primjenjuje prilikom prolaska gameplay. Onda morate da odredite koliko želite putovati. Postoje tri opcije. Ovaj klasični Flying, brzo trčanje, akrobacije.

Tu je i podjela na klase. Kontroleri iscelitelji, tenkova, DPS-a i ndash; Evo četiri klase na koju se može pripadati. Međutim, samo je DPS je na raspolaganju svima koji žele da postanu. U ostalim klasama, postoje određena ograničenja. Pa, na primjer, tenkovi, navijači mogu biti požar ili leda.

Ne brinite o tome & nbsp; neće biti u mogućnosti da se bavi ključnim tačkama DC & nbsp; Universe online. Iskusni instruktori su spremni da dođu u pomoć. Ovdje postoji Joker, i Bettman, i Superman i Lex Luthor i drugih pomagača, dajući vrijedne savjete. Postani učenik jednog od njih, da shvati zakone preživljavanja u problematičnom svijetu.

Što se tiče oružja arsenal igre je prilično impresivno. To je na raspolaganju i dvoruchnye, i jedan-predao predmeta, i puške, i noževima, i lukove. Ovo su samo jednostavnih primjera. U stvari, izbor je vrlo solidan, a imate priliku da probaju mnoge smrtonosne gadgete.

Cijeli koještarija počela zbog činjenice da su mračne sile odlučio da osvoje vlast i oduzeti zemlju. Ali žestok otpor je doveo do svjetlo koji je izbio brutalni rat, koji također kasni. Ne zna se ko će osvojiti će pobijediti, ali su svi spremni da se bore do smrti. I ako možete DC & nbsp; Universe da se igra, ne predaju, vi ćete biti u mogućnosti da izdrži do poslednjeg?

što počnete misije za obuku. Ona se sastoji u tome da se nađete bez svesti na svemirskoj stanici. Kada je došao u, shvatiti da su vam potrebni da odavde. Ali tvoj put do slobode komplikuje sukobima sa čudovišta. Jeste li na pravom putu ovladaju tehnikama borbe i utire put iz vile stvorenja. Nakon završetka testa, vi se prenose u Gotham, grad naseljen superpersonazhami. Ovisno o kojem frakcija pripadate, možete ići u policijsku stanicu, ili noćni klub.

Koji stil vam najviše odgovara da se igra DC & nbsp; Universe & ndash; Opet, izbor je vaš. Ako niste baš društven, jedan mod je upravo ono što vam je potrebno. Ako žudite komunikacija i prijateljskom okruženju, pridružite lige. U ovom slučaju, svi postignuća će biti u skladu. Zapamtite, ne postoji obyazalovka! Vi ste slobodni da postupaju po svom nahođenju!

Ko god da ste, imate neke od karakteristika koje zahtijevaju pumpanje. Обратитевниманиенаследующийсписокпунктов: Zdravlje, Power, Might, Precision, obrane, žilavost, dominacija, & nbsp; & nbsp; & nbsp; Restoration, vitalization, Kritični napad šansa , i Šteta, Kritični Healing šansa , i Effect & nbsp; Stealth Ocjena. Što je veći vaš nivo i odgovaraju ih u 30, više mogućnosti. Sposobnosti su poboljšanje postupno, s vremenom postaje visok.

Igra će vas očarati od prvih koraka! Dragi avanturisti, sigurno će biti drago! Sretno!

 

DC Universe Online registracija