Bookmarks

Dani idu

Alternativni nazivi: Race gon

Game Days Gone: triler apokaliptičnog svijeta.

U leto 2016. godine, u leto 2016. godine, američki developer SIE Bend Studio na izložbi E3 predstavio je svoj projekat. Oni su postali pojedinačni klijent Done Gone borac sa otvorenim svetom za PlayStation 4 platformu, gde su događaji od treće strane. Prema predstavljenoj najavi, radnja je veoma uzbudljiva. Posebno će voljeti ljubitelje svih vrsta katastrofa. Događaji predstavljeni u igračkama, to je period nakon katastrofe koja se desila pre dve godine. Pandemija je pokosila skoro čitavu populaciju, uništavajući čak i velike gradove.

Mnoga naselja postala su gradovi duhova, a ako je život preživeo, onda su to ili nakaze ili hodači mrtvi. Samo je šačica ljudi preživjela ovaj užas, ali su raspršeni u malim grupama širom zemlje. Da li se isplati tražiti ih ili je bolje izbjegavati dugo-životno pitanje života i smrti. Oni su zbunjeni protagonistom, bivšim kriminalnim đakonom St. John, a sada lutalicom

Što je poznato o igri.

Play the Days Gone Ljubitelji žanra su spremni i ima ih dosta. Glavne karakteristike igre su:

  • Spremanje čvora za kretanje
  • Pronađite korisne predmete
  • Poboljšajte uz pomoć oružja i vozila
  • Stvaranje zamki za zombies
  • Dispel attacks
  • Ostala roba i resursi
  • Skin na bilo koji način

Budući da nema granica, junak putuje u bilo kom pravcu, otkrivajući nova područja i koristeći njihove osobine u svoju korist. Pejzaži, blago rečeno, tmurni sa vulkanskim ožiljcima, prostrani su prostori duž obale Pacifika. I nekad gusto naseljeni gradovi će se pojaviti pred vama u ruševinama, gde je teško naći pouzdano sklonište od razjarenih bića.

Među njima su salamanderi, koji su nekada bili tinejdžeri, ali su bili zaraženi tokom epidemije. Njihov stil napada, premlaćivanja i bijega. Horde su organizovanije i brojnije, pa stoga djeluju skladno. Šetaju putevima u potrazi za hranom, a kada nađu bogatu zemlju, mogu dugo ostati na ovom području. U svojim akcijama mogu se pratiti ranije stečene vještine, a svaka koristi svoj inherentni talent. Sada su ta stvorenja zabranjena, odnosno, sada imaju nove principe, u kojima je snaga glavna stvar. Jedina stvar koja je bitna u ovoj situaciji je da ostanete živi, ​​i svako sredstvo će učiniti, ali prvo, nemojte zaboraviti da skinete Days Gone.

Kao što kažu autori igračke, ona je uvek opasna u svom stvorenom svetu, a praktično nema vremena za predah. Glavni lik mora uvek biti spreman da odbije sledeći napad. Oni koji odluče da igraju Dani Gone treba da budu svesni da je ovo simulator preživljavanja, iz kojeg sve drugo teče.

O glavnom liku.

Ali zašto je Đakon postao glavni lik, i zašto je ipak uspio izbjeći smrt? Među njegovim kvalitetama je nepromišljenost dok vozite motor. U prošlom životu bio je dio bajkerske bande i od tada je zadržao korisne vještine za opstanak. Kao što znate, momci na motociklima često krše pravila, što dovodi do sukoba s policijom i često moraju pobjeći od nje. Tokom godina, ovo je postalo osnovni instinkt koji pomaže kada je potrebno pobjeći od krvoločnih čudovišta.

đakona, iako je negativan junak, u danima iPlayer Gone, nedostatak moralnih principa takođe postaje ključ uspeha. Pametno drži oružje i zna kako da ga poboljša iz materijala za otpad. Isto vrijedi i za njegov čelični konjski motocikl, koji je također doživio značajne promjene.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more