Bookmarks

Dark Swords

Alternativni nazivi: Dark Swords

Dark Swords & ndash online; je masivno multiplayer online uloga-igranje igra (MMORPG besplatan). U fantasy svijetu online igra Dark Swords, od vas će biti suočeni sa konfrontacije brutalne snage i magije, silama tame i svjetlosti, kao i da bi i haos.

Da bi započeo Darkswords igra, morat ćete proći registraciju Dark mačevima. Prva stvar koju trebate učiniti je stvoriti račun i uploadati svoj lik ofsayta igra klijent. Hajde da bliži pogled na proces stvaranja karaktera:

1) Izaberite svoju rasu (utrka određuje podložnost raznim oblastima djelovanja): Orci, Vilenjaci, Ljudi, Patuljci i Drow;

2) određuje karakter slika (slika je pojava, gdje svi mogu vidjeti): Tri muškarca i tri žene;

3) Odaberite početne specifikacije (oni igraju glavnu ulogu u karijeri karaktera): Snaga, Ustav, ruku, i inteligencija;

4) Odaberite oružje: mač, sjekira, koplje i nož;

5) Izaberite starter grad (stoga ćete početi igru): Seastone, Fort Arkijah i rubina.

što se prijavite u igri Dark Swords je više i počnete igre. Na prvi ulazak u online igra Dark Swords, karakter dođe do centra izabranog grada i ndash; lokacija & laquo; Stairway to Heaven & raquo;. Opremite svoj trening set znakova uniformi, prima barem pokrenuli ljekovite napitke. U budućnosti, vaš lik kad si napustio igru, očuvan, gdje je igra bila u proteklih vremena.

igrati igru ​​Dark Swords Online, možete se uključiti u raznim zanatima: Alchemy, ribarstvom, poljoprivredom, genetiku i hellip;

Dark Swords online igra omogućava vam da kupite oružje, opremu i odjeću, kao i napuniti ljekovite napitke ili prodaju svoje trofeje & ndash; sve što možete učiniti u & nbsp; prodavaonicama i drugim maloprodajnim mjestima, koji u igri puno.

Osim dućana u igri Dark Swords Online, tu su Arena i škole, gdje, nakon podizanja borbene nivoa, vaš lik je & nbsp; može biti obučeni i steći nove vještine, čini i postavke (povećanje borbene razinu automatski se javlja kada je određeni broj iskustvo na sadašnjem nivou).

za čuvanje stavki i novac svoj lik u Dark Swords igri postoji hotela i banke, koje su mnogi u velikim gradovima igre Dark mačevima.

Igrajte online igra Dark Swords, možete otići na daleko, ali sigurnu plovidbu brodovima i posebnim lokacijama pod nazivom "Luka".

Značajan aspekt igranja u Dark Swords, su PvP bitke, za koje postoji lokacija Arena. Karakteristika Arene, je fer borba bez miješanja izvana. U Areni u isto vrijeme ne može biti više od dva igrača ili grupe igrača.

Igrajte Dark Swords, možete upoznati sa tri škole magije i borbe, odnosno tri elementa: Vatra, Hladno i Lightning. Borba čini na račun i laquo; otpornost & raquo; jedan ili drugi element, koji ovisi o broju parametara, obrazovne razine u saveze i opreme karakter.

U svijetu Dark Swords postoje tzv Religious vještina (postoje 3 tipa). Rising vjerske vještina, dobijate pristup vjerskih kultova, koji omogućavaju da dobiju jedinstvene vještine, značajno povećava mogućnost da vaš karakter. & Nbsp;

u Dark Swords predstava može formirati klanovi (da se pridruži klan može sudjelovati u klan ratova i dobiti bonus, kao i za snimanje i kontrolu teritorija, uzimajući u svojoj klan ili zlato trofeja iz područja pod kontrolom). U Dark Swords se radi automatski svaki dan turnira (možete pristupiti skladištu alhemija i laquo; Zlatni Bank & raquo; i da osvoje nagradu).

u Dark Swords imaju priliku kupiti kućnog ljubimca (poznata): lisica, vuk i Pallas. No, imajte na umu da Poznanici potrebna vaša briga, plaćanje koja će biti njihova posvećenost i vještina s kojima će vam pomoći u borbi.

Po završetku pregleda, možemo reći da je u Dark Swords igra će biti zanimljivo, jer postoji mnogo različitih zadatke, lokacija, misije, postoji čak i mogućnost da zapečati čvor srca dvoje ljubavnika. Nakon registracije Dark Swords, možete pokušati sve to. Postanite dio ove igre!

& nbsp;
 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more