Bookmarks

Darksiders 2

Alternativni nazivi: Darksiders 2

Darksiders 2 igra je nastavak uzbudljiva igra puna Darksiders. Ova igra kombinira stil i uloga-igranje hit spesher.

Vi ćete imati u igri Darksiders 2 do putovati svijetom u potrazi za avanturom, boriti neprijatelja, riješiti izazovan misterije i istovremeno da steknu iskustvo, novu opremu i postati najmoćniji protivnik svojih neprijatelja.

Preuzimanje Darksiders 2 Možete sa službenom mjestu ili na nekom drugom mjestu koje pruža ovaj pristup.

Igra Darksiders II zahtijeva registraciju na forumu, gdje možete razgovarati sa drugim igračima o različitim karakteristikama igre.

Ovaj site ima video igre Darksiders 2, koji prikazuje različite funkcije igre.

Da biste započeli reprodukciju Darksiders 2 na PC-u, potrebno je da prvo preuzeti igre Darksiders 2 stranice. Možete ga preuzeti pomoću torrent datoteke, ali prije toga morate instalirati odgovarajući program.

U kompjuterske igre Darksiders 2 imate priliku da igraju jedan od sljedećih znakova:

1. Smrt - to je jedan od glavnih likova u igri. Njegov brat - ovo je rat. Nakon što je zaključio rata zarobljeništva, otišao je da traži njega, bez upozorenja dok Vijeća. Smrt je vrlo lukav neprijatelj je uvijek pokušava da bude snalažljivi neprijatelji. Da bi smrt duše treba da ima ključeve Anđeli i demoni.

2. Očaj - pravi prijatelj smrti. Očaj se od samog je warhorse. Vi ćete imati pristup to od samog početka.

3. Ashes - predstavljena u obliku ptice koja liči vrana. On je pomoćnik smrti preko izdajničke djela i Cruel Intentions. Prašina je prikazan u crnoj i zelene boje.

4. Old Crow - mudrog bića u igri. On zna sve tajne i tajne. Da biste dobili pomoć od Old Crow smrti morao dati amajlija sa duše Nephilim. Ali Crow nije bilo dovoljno, on je htio da uništi amajliju. Smrt je odlučio da se bori sa vrane, jer nije mogao da podnese da vidi uništenje amajliju. Kao rezultat toga, Smrt poražen Raven.

5. Absalom - drugi brat smrti, ali imaju loš odnos. After Death pobio sve Nephilim, Avessal ga izazvao na dvoboj i izgubljen. Oni su imali priliku da se ponovo sastanu u Izvor tušem, samo ovdje za Avessala bitka je završila porazom. Smrt je završio drugi put brata.

6. Samael - demon iz prvog dijela. On je šef i ljubavnik Lilit. On je jedan ključ za moć tuš. Samael zamislio borba sa smrću, na kraju je morao da se dobrovoljno preda ključeve.

7. Lilith - verenika i ljubavnica Samaela. Ona je bila ta koja je kreirala Nephilim. Pomogla našli Smrt Samael, ali da to u svoju korist. Bio joj je potreban da ožive neke od likova koji su stali na stranu Lucifera i bili su među svojom vojskom.

8. Vulgrim - ovo je uobičajeno demon koji se bavi trgovinom. Kroz igre pomaže u mnogim smrt i smrt s njim.

Uđite u svijet neverovatnih događaja Darksiders 2!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more