Bookmarks

Kamiondžije 2

Alternativni nazivi: Kamiondžije 2

Kamiondžije 2 igra koja kombinira elemente Racing ne samo neobično, ali i ekonomsku strategiju.

Preuzimanje Kamiondžije 2 može biti u bilo kojem mjestu koje pruža takvu priliku. U osnovi preuzeti utakmicu sa torrent. Možete preuzeti Kamiondžije 2 utakmice u nekoliko formata:

1) Expanded Edition za PC. Bestseler.

2) Expanded Edition za PC. Proširene verzije.

3) Standard Edition za PC.

Kamiondžije 2 Play Nećete zaobilaženje sljedećim objektima:

1. Benzinska postaja - na benzinskoj stanici ćete odnosno popuniti vaš automobil.

2. STO - ovdje ćete popraviti auto ili samo da ih poboljšati.

3. Tank Farms - mjesto gdje ćete uzeti robu i poslati na određenu lokaciju (na primjer, gorivo na benzinskoj stanici). Držite opterećenja ovog tipa moraju biti vrlo oprezni, jer su eksplozivne. Ako ga dovezёte uspješno ćete dobiti mnogo novca.

4. Spremnici za gorivo - su posebni objekti koji su na različitim lokacijama. Oni su označena natpisom «goriva». Uz njih, u nastavku možete popuniti svoj automobil cijena benzina. Spremnici se uglavnom nalaze daleko od benzinske stanice, tako da će biti više svrsishodno da im gorivo.

5. Kioska - objekata koji se nalaze pored terminala skladišta. Tu možete saznati o svim prometa i opterećenja, koji su trenutno u pripremi, a zatim odabrati najbolju teretni.

6. Semi - objekti koji su uglavnom na pored puteva ili u naseljima. Oni su slobodni. Poluprikolice se koriste za transport robe na specijalni poluprikolicom traktora. Igra ima poseban traktora, koji su samo pogodni odgovarajuće prikolice. Standard prikolice za njih nije priključen.

kamiondžije 2 cesta povezuje sva naselja. Svi su označeni na karti. Pored glavnih puteva u igri Kamiondžije 2 postoji i skriveni ceste. Na njih možete doći ako će roll u pravcu određenog puteva.

Simulator Kamiondžije 2 sadrži nekoliko likova:

1) Neutral vozače - možete ih ispuniti na putu ili u parkirališta.

2) Policija - njihova vozila - BMW, ali i nekoliko aviona. Policija kažnjava vozače koji krše pravila: vožnja na ukradenih automobila, ukradeni teret prevozi. Ako napravite kršenja u policiji, od vas će biti naređeno da prestanu. U slučaju poslušnosti, od vas će se izdati u redu. Ako ne zaustaviti, onda nakon što juri počne, a onda su otvorili vatru.

3) Bandits - turistički off-road. Oni mogu stajati na marginama, nudeći da razgovaram s tobom. Ako prestanete, oni uzimaju od vas robu. U banditi možete kupiti ukradeni auto ili zamoliti da ukrade robu iz konkurenta.

Igra Kamiondžije 2 Play vam daje mogućnost da različite tipove automobila:

1) Traktori - 13 modela.

2) Kombi - 9 vrsta.

3) Automobili - 12 modela.

4) autobus.

Igra Kamiondžije 2 je vrlo zanimljiv i prilično neobično. To je ono što ga čini još atraktivnijim!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more